Full 2
Behandling for ondt i nakken fra 18 år

KRANIO SAKRAL TERAPI

Behandling for ondt i nakken


Blid og effektiv behandling uden knæk og hårde bevægelser

 

 

Vores behandling for ondt i nakken er til dig, der kan mærke, at du ofte spænder op og har ondt i nakke, skuldre eller arme.

Disse spændinger kommer ofte af forkerte arbejdsstillinger og forkert brug af kroppen, og kan føre til smerter og ubehag i kroppen.

 

Det kan vi hjælpe dig med.

Tegn på en dårlig nakke

 

I klinikken møder vi mange voksne, der døjer med ondt i nakken. De kan have forskellige udfordringer, der stammer fra spændinger i nakken.

Når nakken begynder at drille giver det en lang række udfordringer som f.eks.

 

  • Spændingshovedpine
  • Kæbespændinger
  • Ondt i nakken og skuldrene
  • Ondt i armene
  • Gamernakke
  • Dårlig søvn
  • Indtag af smertestillende medicin

 

Listen er blot nogle af de udfordringer ondt i nakken kan give dig.

Du skal gøre noget nu 

 

Når din nakke begynder at gøre ondt, er det vigtigt, du får gjort noget ved det. Din krop trænger til opmærksomhed og afspænding. Derfor anbefaler vi alle, der kan sige ja til bare en af tingene på listen til at booke tid til vores behandling mod ondt i nakken med kranio sakral terapi.

 

Behandling med kranio sakral terapi er særlig blid og effektiv. Den består af små blide tryk de steder, hvor spændingerne sidder. Der er ikke forbundet knæk, træk eller pludselige bevægelser med behandlingen. Du vil mærke en afslappethed og afstresning i det område, du var spændt/låst i før.

 

OBS: hvis der er tale om piskesmæld, hjernerystelse, frossen skulder eller andre mere krævende udfordringer, anbefaler vi dig at booke vores behandling med 1 times kranio sakral terapi. Den kan du læse mere om her.

Sådan foregår en behandling

 

Behandlingen startes med en kort samtale, hvor vi spørger ind til dine udfordringer. Disse informationer er med til, at vi kan give dig en personlig tilrettelagt behandling.

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger på ryggen på briksen, fuldt påklædt, evt. under et tæppe, hvis du har behov for det og lytter til afslappende musik.

Selve behandlingen består af små blide tryk på de steder, hvor spændingerne sidder. Du vil føle det som blid bindevævsmassage.

 

Behandlingen varer op til 30 min, og efterfølgende vil du føle dig afslappet, da behandlingen får ro på dit nervesystem, så du kan slappe af igen.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandlingen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til Kirsten på 
tlf: 23 91 61 50 eller maile til os. Vi besvarer opkald og mails i åbningstiden. Vores åbningstider finder du nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Behandling for ondt i nakken

Varighed: op til 30 min.

349,00 kr.

296,50 kr.

Medlemspris

 

349,00 kr.

Normalpris

Priser

Prisen er ekskl. opstartsgebyr på 100 kr., der betales ved den 1. behandling hos os.

Medlemspriser

Medlemsprisen er kun for medlemmer. Medlemskabet koster 69 kr./md. Læs alle fordelene her.

behandler:

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50
Behandler børn fra 6 år og opefter

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50
Behandler børn fra 1 år og opefter

Kundeanmeldelser

Mine smerter efter piskesmæld forsvandt

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Jeg har fået hjælp til min hovedpine og nakkesmerter efter et piskesmæld, som jeg fik i 2016.

Jeg har igennem flere år prøvet forskellige former for behandlinger, men det er denne behandling, der har fjernet de sidste smerter.

Hos Ro & Velvære har de hjulpet mig til, hvordan jeg kan få min hverdag til at fungere, så jeg ikke får ondt igen.

Karina

Voldsom migræne

Rated 5,0 out of 5
november 28, 2023

Jeg har det sidste halvandet år kommet til behandling hos både Kirsten og Helle. Det er jeg simpelthen nødt til for, at min hverdag kan fungere uden alt for meget uro samt voldsomme migræneanfald. Behandlingerne hos ro og velvære gør nemlig, at jeg kan holde antallet af mine migræneanfald nede, og i perioder holder de sig helt væk 🙏

Jeg kan klart anbefale folk at give sig selv den gave at modtage behandlinger hos Kirsten og Helle – Det er godt for både krop og sjæl!

Heidi