Spørgsmål eller andet, så kontakt os endelig!

Hvis du har spørgsmål til vores behandlinger, og mangler hjælp til at finde den rette behandling for dig, er du altid velkommen til at kontakte os enten på tlf: 23 91 61 50 eller via kontaktformularen. Vi gør opmærksom på, at vi ikke besvarer telefonen, når vi behandler, men læg blot en besked, og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Du kan også altid skrive til os på vores Facebook side.

Kontakt os

Åbningstider

Vi gør opmærksom på, vi kun er i klinikken, når vi behandler. Hvis du har behov for en akuttid, er du velkommen til at ringe på telefon 23 91 61 50.

Vores åbningstider kan variere. Derfor er det en god idé at logge på onlinebooking for at se åbningstiden for den dag, du gerne vil have behandling.

Mandag kl. 10.00 – 18.00
Tirsdag kl. 10.00 – 18.00
Onsdag kl. 10.00 – 18.00
Torsdag kl. 12.00 – 21.00
Fredag kl. 10.00 – 15.30
Lørdag kl. 10.00 – 16.00
Søndag lukket

“Vi vægter tillid og troværdighed højt i vores arbejde. Vi ved, hvad du taler om, når du siger, du har ondt. Vi behøver ikke så meget forklaring. Vi har stor erfaring i smertebehandling og behandling af stress symptomer.”

Helle Basballe

RAB Godkendt Kranio sakral terapeut

“For nogle år siden fik jeg min første kranio sakral behandling mod smerter i iskias nerve og ryggen efter en fødsel. Jeg blev meget overrasket over den hurtige og effektive forbedring, jeg kunne mærke i min krop. Jeg kunne næsten ikke forstå, at så blid en behandling, kunne have så stor en effekt på kroppen. Jeg oplevede allerede efter første behandling, at min livskvalitet blev bedre, og at smerterne forsvandt efter kort tid”.

Kirsten Basballe

RAB Godkendt Kranio sakral terapeut

“Jeg har i en lang årrække haft smerter i ryg og ben og har prøvet flere forskellige former for lindring og behandling, men det var først, da jeg fik en kranio sakral behandling, at jeg mærkede den dybdegående smertelindring, som jeg har søgt efter.”

“Derfor valgte jeg at blive uddannet funktionel kranio sakral terapeut, så jeg kan dele ud af mine erfaringer omkring det at leve med smerter og ubalancer i hverdagen, samt lindre de smerter og udfordringer du har.”

“Udover funktionel kranio sakral terapeut er jeg også øreakupunktør og Lifewave distributør, som også er meget effektivt ved bl.a. intensiv smertebehandling.”

Du finder os her

Ro&velvære
Hjørringvej 161C
9900 Frederikshavn

Du kan kontakte os her

www.ro-og-velvaere.dk
kontakt@ro-og-velvaere.dk
23 91 61 50