Full 2
Behandling for stress og indre uro fra 18 år

KRANIO SAKRAL TERAPI

Behandling for stress og indre uro


Blid og effektiv behandling uden knæk og hårde bevægelser

 

 

Denne behandling er til dig, der oplever, kroppen begynder at fortælle dig, du har lidt for travlt.

 

Det samfund, vi lever i nu, stiller store krav til os, uanset om du er på arbejdsmarkedet, eller om du er hjemmegående. Der er en mængde krav, vi alle skal forholde os til, og det kræver energi og overskud.

 

På et tidspunkt i livet vil vi alle opleve, at kroppen begynder at brokke sig lidt. Det er helt normalt, men det er nu, du skal reagere.

 

Nedenunder kan du læse, hvilke tegn du skal være opmærksom på.

 

Tegn på begyndende stress og indre uro

 

I klinikken møder vi mange voksne, der udviser forskellige tegn på stress i kroppen. Læs vores liste nedenunder og find ud af, om du er på vej ind i en stresstilstand.

 

  • Smerter
  • Hovedpine
  • Forpustet
  • Dårlig søvn
  • Opfarende
  • Vrede
  • Hurtig puls

 

Disse tegn er alle eksempler på begyndende stress i kroppen. Hvis du kan genkende blot en af tegnene på listen, skal du lytte til din krop, og gøre noget ved det.

 

Vi anbefaler alle, der kan genkende blot en af tingene til at booke en tid til behandling for stress og indre uro.

Du skal gøre noget nu 

 

Det er nu, du skal reagere og give din krop den opmærksomhed, den fortjener. Den begyndende stress i kroppen skal tages i opløbet for, at det ikke udvikler sig til nogle endnu større udfordringer for dig.

 

Vores behandling med kranio sakral terapi mod stress og indre uro er særlig blid og effektiv behandling, hvor du får små blide tryk de steder på kroppen, der trænger til at blive afstresset. Du vil opleve, dit nervesystem falder til ro, og du får igen følelsen af at være afslappet og afstresset i kroppen.

 

Der er ikke forbundet knæk, træk eller pludselige bevægelser i forbindelse med behandling med kranio sakral terapi, og denne behandling kan være et godt supplement til f.eks. yoga og mindfulness.

 

OBS: vi anbefaler dig, der er igennem en længerevarende periode med stress eller overbelastning, at booke vores behandling med 1 times kranio sakral terapi. Den kan du læse mere om her.

Sådan foregår en behandling

 

Behandlingen startes med en kort samtale, hvor vi spørger ind til dine udfordringer. Disse informationer er med til, at vi kan give dig en personlig tilrettelagt behandling.

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger på ryggen på briksen, fuldt påklædt, evt. under et tæppe, hvis du har behov for det og lytter til afslappende musik.

Selve behandlingen består af små blide tryk på de steder, hvor spændingerne sidder. Du vil føle det som blid bindevævsmassage.

 

Behandlingen varer op til 30 min, og efterfølgende vil du føle dig afslappet, da behandlingen får ro på dit nervesystem, så du kan slappe af igen.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandlingen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til Kirsten på 
tlf: 23 91 61 50
 eller maile til os. Vi besvarer opkald og mails i åbningstiden. Vores åbningstider finder du nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Behandling for stress og indre uro

Varighed: op til 30 min.

349,00 kr.

296,50 kr.

Medlemspris

 

349,00 kr.

Normalpris

Priser

Prisen er ekskl. opstartsgebyr på 100 kr., der betales ved den 1. behandling hos os.

Medlemspriser

Medlemsprisen er kun for medlemmer. Medlemskabet koster 69 kr./md. Læs alle fordelene her.

behandler:

 

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50

Kundeanmeldelser

Det hjælper med det samme

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Når det hele går lidt for stærkt, og jeg mister overblikket, ved jeg, at jeg skal en tur på briksen.

Det hjælper med det samme, og så kan jeg være i mig selv igen.

Jim

Det er mit go-to-sted

Rated 5,0 out of 5
december 4, 2023

Jeg har efterhånden besøgt klinikken en del gange – og jeg er ikke færdig endnu! Det er mit go-to-sted, når hverdagen går lidt for stærkt og jeg skal have ro i hovedet, enten ved kraniosekralterapi eller BARS. Jeg ved at behandlingerne virker, for jeg har haft flere fysiske gener, i forbindelse med en belastningsreaktion, som er forsvundet efter en behandling. Både Helle og Kirsten er super dygtige og kompetente og uanset hvis briks man ligger sig på, er man garanteret god og professionel behandling.

Line Petri