Helle Basballe

RAB Godkendt Kranio sakral terapeut

Jeg er hende, der har specialiseret sig i at behandle babyer og børn. Jeg er meget passioneret omkring at behandle de helt små og deres mødre.

Som mor til 2 små børn ved jeg, hvor frustrerende det kan være, når vores børn ikke trives. Efter jeg selv prøvede kranio sakral terapi til mine to små børn, valgte jeg at tage specialist uddannelsen til babybehandler.

Når dit barn eller du selv får behandling hos mig, bliver du mødt af en specialiseret behandler, der arbejder med hjertet. Det skal være hyggeligt og en god oplevelse for jer, hvor i kan føle jer trygge.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig.

Kirsten Basballe

RAB Godkendt Kranio sakral terapeut

Jeg har specialiseret mig i at behandle dig med stress og smerter. Jeg har selv mærket på egen krop, hvad det vil sige at være kronisk smertepatient. Derfor ved jeg, hvor vigtigt det er, at du bliver mødt af en empatisk behandler, der arbejder med hjertet, så du kan føle dig tryg.

Jeg kender alt til frustrationerne, når vi igen bliver mødt af en behandler, der ikke kan hjælpe. Derfor har jeg gjort det til min mission, at jeg tilbyder flere forskellige behandlingsmetoder, så jeg sikrer mig, at du bliver hjulpet på den mest effektive måde, så du kan få det godt igen.

Jeg glæder mig meget til at hjælpe dig.

Du finder os her

Ro&velvære
Danmarksgade 40a
9900 Frederikshavn

Du kan kontakte os her

www.ro-og-velvaere.dk
kontakt@ro-og-velvaere.dk
23 91 61 50 – Behandling af voksen v/ Kirsten Basballe
93 10 61 50 – Behandling af baby, barn og småbørnsmor v /Helle Basballe