Helle Basballe

RAB Godkendt Kranio sakral terapeut

“Da jeg for 5 år siden ledte efter blid behandling, der kunne hjælpe min datter, hørte jeg for første gang om kranio sakral terapi. Min datter havde hold i nakken, eller fastlåst nakke, som det kaldes. Min datter havde problemer med at dreje hovedet til den ene side.”

“Jeg var skeptisk til at starte med, for jeg havde ikke det store kendskab til den alternative verden. Men min skepsis forsvandt hurtigt. Jeg var så overrasket over de store forandringer, der skete allerede efter den første behandling.”

“Nu var det ikke et problem for min datter at ligge på maven mere. Hun drejede hovedet fint fra side til side, og den låsning hun havde i hendes bækken var også løsnet. Det, jeg var mest fascineret over, var, at det så slet ikke ud, som om behandleren lavede noget. Min datter lå bare og slappede af under behandlingerne.”

“Denne oplevelse gjorde, at jeg bestemte mig for, jeg ville droppe pædagogfaget og uddanne mig til eksamineret kranio sakral terapeut med speciale i behandling af babyer og børn. Efterfølgende har jeg også fået stor erfaring i at behandle mødre, der har gener efter en kompliceret graviditet eller fødsel.”
.

Kirsten Basballe

RAB Godkendt Kranio sakral terapeut

“Jeg har i en lang årrække haft smerter i ryg og ben og har prøvet flere forskellige former for lindring og behandling, men det var først, da jeg fik en kranio sakral behandling, at jeg mærkede den dybdegående smertelindring, som jeg har søgt efter.”

”Jeg havde været igennem en rygoperation og efterfølgende genoptræning, men jeg fik det ikke bedre. Det var først, da jeg fik løsnet alle mine spændinger med denne blide og utrolig effektive behandlingsform, at jeg kunne begynde at bevæge mig mere frit igen. Igennem behandlingerne blev mine kroniske smerter lindret, og jeg fik ro på min krop.”

”Herefter tog min krop meget bedre imod genoptræningen, og så gik det stærkt med at få det godt igen. Så godt så jeg skiftede mit arbejde som socialpædagog ud med en uddannelse i kranio sakral terapi.”

”I dag hjælper jeg mennesker, der ligesom jeg selv, har store udfordringer i hverdagen. Dette være sig enten med stress eller smerter. Jeg hjælper deres krop til at kunne fungere bedre, så de igen kan få det godt.”

”Udover blide og effektive behandlinger, tilbyder jeg også mine klienter at supplere behandlingerne med Lifewaves stress og smerteplastre, så de kan mærke en endnu større effekt af behandlingerne, og få det bedre endnu hurtigere.”

Du finder os her

Ro&velvære
Danmarksgade 40a
9900 Frederikshavn

Du kan kontakte os her

www.ro-og-velvaere.dk
kontakt@ro-og-velvaere.dk
23 91 61 50 – Behandling af voksen v/ Kirsten Basballe
93 10 61 50 – Behandling af baby, barn og småbørnsmor v /Helle Basballe