Full 2
Behandling af baby 0-12 mdr.

KRANIO SAKRAL TERAPI

Behandling med kranio sakral terapi til din baby


Blid og effektiv behandling uden knæk og hårde bevægelser

 

 

Oplever du, din baby græder meget, har svært ved at sove og har svært ved at finde ro for sig selv, kan det have noget med fødselsforløbet at gøre. Det, at blive født, er en hård proces for et lille menneske, og der kommer ofte reaktioner bagefter fødslen. Det kan være svært for dig som forælder at finde ud af præcist, hvad der er galt. Men det kan jeg hjælpe dig med.

Fødslen har stor betydning for din babys sundhed

 

Den måde, din baby er født på, har stor betydning for dens sundhed. En fødsel er hård for babyen. Der er stor sandsynlighed for, at din baby har spændinger og låsninger, der generer den lille krop. Hvis der ikke gøres noget ved disse, kan det påvirke din babys videre motoriske udvikling, (også selvom du har fået at vide, at alt er fint, og det var et fint fødselsforløb).

 

Disse fødselsforløb kan give spændinger og låsninger hos din baby:

 

  • Kejsersnit
  • Hurtig fødsel
  • Baby stod skævt
  • Født som stjernekigger
  • Igangsættelse
  • Langstrækt fødsel
  • Sædefødsel
  • Baby født i grønt fostervand

 

Jeg anbefaler alle mødre, der har været igennem en fødsel som ovenstående, at få deres baby til behandling for at få rettet evt. skævheder og låsninger, og få afspændt og afbalanceret det lille nervesystem.

På den måde sikrer du dig, at din baby har de bedste forudsætninger for den videre udvikling.

 

Min behandling med kranio sakral terapi er en meget blid og effektiv behandling. Derfor kan din baby få behandling ganske få timer efter fødslen. Der er ikke forbundet smerter, knæk eller pludselige bevægelser med behandling af din baby.

Behandlingen består udelukkende af små tryk de steder, hvor kroppen er spændt, eller hvor låsningen sidder.

Sådan foregår en behandling

 

En babybehandling hos mig, starter med en kort indledende snak, hvor jeg danner mig et overblik over, hvilke udfordringer du ønsker behandlet hos din baby. (Det er helt ok, hvis du blot har booket tiden for at få tjekket, om din baby har nogle udfordringer.) Under samtalen spørger jeg ind til din graviditet og dit fødselsforløb for at indhente oplysninger, der kan hjælpe til den rette behandling.

 

Efterfølgende skal din baby ligge fuldt påklædt på en behagelig briks. Forældre er meget velkomne til at stå ved siden af briksen for at give tryghed for babyen under behandlingen. Under behandlingen må din baby gerne bruge sut, og det er ikke noget krav, at din baby ligger helt stille eller er vågen.

 

Selve behandlingen er ganske blid med små lette tryk på din babys krop. Der er ikke forbundet knæk, træk i kroppen eller pludselige bevægelser i min behandling. Din baby vil føle det som en blid massage, der giver ro til kroppen og afslapper de områder, der er spændte og evt. låste.

 

Efter endt behandling laves der aftale om opfølgningsbehandling 1-2 uger efter første behandling.

 

Er du det mindste i tvivl, er du altid velkommen til at ringe til mig på tlf: 93 10 61 50 eller skrive en mail. Jeg besvarer opkald og mails i åbningstiden. Åbningstiderne finder du nederst på hjemmesiden.

Pris:

Behandling af baby 0-12 mdr.*

Samtale og behandling
Varighed: op til 20 min.

*Opstartsgebyr kr. 100,- ved den første behandling

Kr. 349,-

behandler:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50

Kundeanmeldelser

Det er mit go-to-sted

Rated 5,0 out of 5
december 4, 2023

Min søn var ikke andet end 4-5 uger gammel, da vi første gang besøgte Helle. Vi havde en ulykkelig lille fyr med ondt i maven og meget urolige nætter. Helle fandt frem til flere spændinger i hans lille krop og efter hvert besøg blev han mere og mere veltilpas. Hver gang er vi gået derfra med gode råd og god vejledning og jeg vil anbefale alle med spædbørn, eller urolige børn generelt, at give Helle et besøg!

Line Petri

Hvis 5 er det højeste, så giver jeg 5 stjerner

Rated 5,0 out of 5
november 30, 2023

Vores lille pige kom ind til behandling da hun kun var få uger gammel da hun græd rigtig meget. Helle fortalte at hun var låst i stort set alle led grundet en lynfødsel. Den ene arm kunne hun ikke få op over hovedet grundet en låst skulder. Allerede efter første behandling var hun blevet mere afslappet. To behandlinger skulle der til, og vi har nu den gladeste lille pige, der også kan få begge arme opover hovedet 🥳

Maria Bech Møller Steen

God og positiv oplevelse

Rated 5,0 out of 5
november 29, 2023

Jeg giver Ro og Velvære 5 stjerner. Jeg har fået min baby behandlet to gange og ser frem til at afprøve Access Bars behandlingen. Jeg har kun positive ting at sige om stedet og ikke mindst menneskerne. Vi bliver altid taget godt i mod, og de er altid åbne for en uforpligtende snak. Jeg har anbefalet stedet for mange og gør det også gerne her. Kun godt og positive oplevelser herfra.🙂

Siri Rosenfeldt