Full 2
Børnebehandling for dårlig søvn 1-17 år

KRANIO SAKRAL TERAPI

Børnebehandling for dårlig søvn


Blid og effektiv behandling uden knæk og hårde bevægelser

 

 

Dårlig søvn kan ramme børn i alle aldre, og ofte har de svært ved at forklare, hvorfor de ikke kan sove. De siger som oftest bare, at de ikke kan sove (dette gælder også for de ældre børn i teenagealderen).

  

Når børn begynder at sove dårligt, er det tegn på, at der er noget galt, og så er det nu, du som forælder skal reagere.

Kan dit barn ikke sove?

 

Årsager til, at dit barn ikke kan sove:

 

  • Noget, der gør ondt, (kan ofte ses ved, at barnet bevæger sig anderledes end det plejer)
  • Overgangen til noget nyt (f.eks. start i institution, skole eller andet)
  • Bekymringer
  • Bange for mørke
  • Drømmer meget
  • Store krav
  • Tigerspring (udviklingstrin)

 

Denne liste er blot nogle af de ting, der kan påvirke søvnen.

 

Vi anbefaler alle forældre, der kan sige ja til bare én af tingene på listen, til at booke tid til en børnebehandling for dårlig søvn. Det gør vi, for søvnen er meget vigtig for børn. Det er, når de sover, at deres krop restituerer og reparerer sig selv.

 

Når dit barn har fået behandling med kranio sakral terapi, vil du opleve, at det er mere afslappet, og derfor har nemmere ved at give slip og give sig hen til søvnen.

 

Kranio sakral terapi er særlig blid og effektiv behandling, der består af små blide tryk. Der er ikke forbundet knæk eller pludselige bevægelser med behandlingen. Vores behandling virker afslappende og afstressende for kroppen, så dit barn kan sove godt igen.

Sådan foregår en behandling

 

Ved den første behandling starter vi med en kort indledende snak, så vi kan danne os et overblik over omfanget af dit barns søvnproblemer. Vi vil spørge ind til om, i har været i kontakt med lægen i de tilfælde, hvor vi finder det relevant.

 

Efterfølgende skal dit barn ligge på briksen på ryggen og få behandling. Mindre børn foretrækker ofte at sidde hos far eller mor på briksen og kigge på en skærm eller i en bog, mens de får behandling, og dette er helt ok. 

Du er velkommen til at tage legetøj eller andet med, som kan hjælpe dit barn til at slappe af.

Det skal være trygt og rart at få behandling, så vi får det til at fungere bedst for dit barn.

 

Det er ikke nødvendigt, at dit barn får tøjet af under behandlingen. 

 

Selve behandlingen er ganske blid og består af små blide tryk på kroppen de steder, hvor kroppen er særlig spændt. Dit barn vil mærke det som en blid massage. Der er ikke forbundet smerte, knæk eller pludselige bevægelser i behandlingen.

 

Efter endt behandling laves der aftale om opfølgningsbehandling 1-2 uger efter første behandling.

 

Er du det mindste i tvivl, om denne behandling kunne være noget for dit barn, er du altid velkommen til at ringe til Helle på 
tlf: 93 10 61 50 eller skrive en mail. Helle besvarer telefonopkald og mails i åbningstiden. Åbningstiderne finder du nederst på hjemmesiden.

Pris:

Behandling af barn 1-17 år*

Samtale og behandling
Varighed: op til 20 min.

*Opstartsgebyr kr. 100,- ved den første behandling

Kr. 349,-

behandler:

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50
Behandler børn fra 1 år og opefter

 

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50
Behandler børn fra 6 år og opefter

Kundeanmeldelser

Fantastisk oplevelse

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Min dreng Tristan på 16 år døjer med at sove om natten. Han var til behandling hos Kirsten i sidste uge, og efter denne dag er han begyndt at sove meget bedre. Tristan synes, det var rart at ligge på briksen, og han kunne mærke, at han blev helt rolig.

Jeg giver Ro & Velvære 5 stjerner – tak for jer.

Anne Mette

Nu sover hun godt

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Min datter sover meget bedre efter, at hun har været til behandling hos Ro & Velvære. Min datter kan godt lide behandlingen, og Helle er rigtig god til at snakke med hende, så hun føler sig tryg.

Diana

Helle hjalp min dreng med night terror

Rated 5,0 out of 5
november 29, 2023

Har en søn på næsten 5 år som har mange mareridt. ( night terror) Disse mareridt er blevet være efter han er blevet ældre. Kontakter ro og velvær pr mail. Allerede her får jeg en god mavefornemmelse. Vi får booket en tid til ham. Vores/hans første møde med Helle er fantastisk. Hun ser som den iagttagende eftertænksomme dreng han er. Han ligger sig tryg på biksen og nyder behandlingen.

Siger selv efter – mor det var virkelig rart. Hun sagde jeg var god. Jeg behøvede ikke svare. Jeg nikkede bare til hende. Vi glæder os allerede til næste behandling.

Så de varmeste anbefalinger fra os.

Karen Jakobsen og Kristian