Full 2
Børnebehandling for motorisk uro 1-17 år

KRANIO SAKRAL TERAPI

Børnebehandling for motorisk uro


Blid og effektiv behandling uden knæk og hårde bevægelser

 

 

Flere og flere børn har store udfordringer med at sidde stille. De oplever, at de er nødt til at bevæge f.eks. ben og arme, mens de sidder ned.

 

Børnene gør det ikke, fordi de nødvendigvis har en given diagnose. Det kan være, der ganske enkelt er tale om spændinger og låsninger, der generer kroppen. Spændinger og låsninger kan bl.a. opstå, hvis dit barn dyrker sport. Ofte er der ikke fokus på udstrækningsøvelser, når vi taler om vores børn, der dyrker sport.

 

Helle kender det selv hjemmefra med 2 børn, der dyrker fodbold 2-3 gange om ugen. De kræver ekstra behandling med kranio sakral terapi, når der har været f.eks. kamp eller ekstra træning i løbet af ugen.

 

Som voksen ved vi, hvordan det mærkes, hvis kroppen spænder op. Men børn ved ikke, hvordan det mærkes at have ondt. Derfor reagerer de ofte med motorisk uro.

 

Derfor kan dit barn ikke forholde sig i ro

 

Når børn ikke kan sidde stille, er der som oftest tale om en af følgende årsager:

 

    • Ondt i nakken
    • Ondt i ryggen
    • Ondt i benene
    • Ondt i knæene
    • Udfordringer med hypermobilitet

 

Det er især som før omtalt børn, der dyrker sport, der oplever disse former for ubehag og smerter. Også børn, der er meget aktive på f.eks. legeplads eller cykel, hører under samme kategori, de får de samme spændinger i kroppen.

 

Derfor anbefaler vi alle forældre til aktive børn, der har nogle af de udfordringer fra listen ovenover til at booke tid til en børnebehandling for motorisk uro.

Det vil give kroppen, den afslapning og afstresning, den mangler for at kunne falde til ro igen.

 

Kranio sakral terapi er særlig blid og effektiv behandling, der består af små blide tryk. Der er ikke forbundet knæk eller pludselige bevægelser med behandlingen. Vores behandling virker afslappende og afstressende på kroppen, så dit barn kan sidde mere stille og være mere i ro, end det kan nu.

Sådan foregår en behandling

 

Ved den første behandling starter vi med en kort indledende snak, så vi kan danne os et overblik over omfanget af motorisk uro hos dit barn. Vi vil spørge ind til, om i har været i kontakt med lægen i de tilfælde, hvor vi finder det relevant.

 

Efterfølgende skal dit barn ligge på briksen på ryggen og få behandling. Mindre børn foretrækker ofte at sidde hos far eller mor på briksen og kigge på en skærm eller en bog, mens de får behandling, og dette er helt ok. Det skal være trygt og rart at få behandling, så vi får det til at fungere bedst for dit barn.

Du er velkommen til at tage legetøj eller andet med, som kan hjælpe dit barn til at slappe af.

 

Det er ikke nødvendigt, at dit barn får tøjet af under behandlingen. 

 

Selve behandlingen er ganske blid og består af små blide tryk på kroppen de steder, hvor kroppen er særlig spændt. Dit barn vil mærke det som en blid massage. Der er ikke forbundet smerte, knæk eller pludselige bevægelser i behandlingen.

 

Efter endt behandling laves der aftale om opfølgningsbehandling 1-2 uger efter første behandling.

 

Er du det mindste i tvivl, om denne behandling kunne være noget for dit barn, er du altid velkommen til at ringe til Helle på
tlf: 93 10 61 50 eller skrive en mail. Helle besvarer telefonopkald og mails i åbningstiden. Åbningstiderne finder du nederst på hjemmesiden.

Pris:

Behandling af barn 1-17 år*

Samtale og behandling
Varighed: op til 20 min.

*Opstartsgebyr kr. 100,- ved den første behandling

Kr. 349,-

behandler:

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50
Behandler børn fra 1 år og opefter

behandler:

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50
Behandler børn fra 6 år og opefter

Kundeanmeldelser

Min dreng kan nu sidde stille i skolen

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Vi har gået hos Ro & Velvære igennem det sidste halve år. Vi startede på behandling, da vores dreng har svært ved at sidde stille i skolen og koncentrere sig. Vi kan mærke en stor forandring på ham, efter at han er startet på behandling. Rigtig god oplevelse.

Maria

Nemmere at være i børnehaven

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Min datter på 4 år får behandling for motorisk uro en gang om måneden. Behandlingen giver hende ro, og det er nemmere for hende at være i børnehaven.

Lene

Meget uro og tankemylder

Rated 5,0 out of 5
november 28, 2023

Jeg har en søn på 8 år som har utrolig meget uro i kroppen samt tankemylder, han har også været til behandling i klinikken og haft en rigtig god effekt af behandlingen 🙏

Heidi