Vejledning i Lifewave

Gratis Vejledning

 

Håndbøger i Lifewave

 

Jeg har skrevet håndbøger i Lifewave til dig, der gerne vil hjælpe dig selv og dem, du holder af på en nem og effektiv måde.

Håndbøgerne er skrevet i et letforståeligt sprog og indeholder beskrivelser og illustrationer af, hvor du skal sætte Lifewaves plastre alt efter, hvilken udfordring du gerne vil lindre.

 

Jeg har valgt at beskrive hjælpen til de udfordringer, der er ”mest almindelige”, dvs. dem jeg hjælper mine kunder mest med. Har du en specifik udfordring, du gerne vil have hjælp til, er du altid velkommen til at booke en telefonisk Lifewave konsultation hos mig. Du kan læse mere om konsultationen lige her.

 

Du behøver ikke have kendskab til Lifewaves plastre i forvejen for at have glæde af håndbøgerne.

 

Du kan se mit udvalg af Lifewave håndbøger nedenunder.

 

Håndbog i Lifewave
Rejseapoteket
Håndbog i Lifewave til babyer og børn