Vejledning i Lifewave

Hvad er Lifewave?

 

Lifewaves produkter er til dig, der ønsker en naturlig og ufarlig behandling af f.eks. søvnproblemer, tankemylder, stress og smerter.

Lifewaves produkter har en dokumenteret effekt og flere patenter på markedet.

Selskabet Lifewave blev stiftet i USA i 2002 og har siden da udviklet mange forskellige produkter, der alle tager hånd om din sundhed.

Hvilke produkter tilbyder Lifewave?

 

Lifewave har igennem årene lanceret flere forskellige slags produkter på markedet.

Bl.a. forskellige slags plastre (som dem, jeg vil fortælle dig om), hudplejeprodukter og kosttilskud.

I min klinik tilbyder jeg køb af Lifewaves plastre. Jeg bestiller også gerne andre af Lifewaves produkter hjem til dig, hvis du har behov for dette.

Lifewaves produkter er til dig, der ønsker en naturlig og ufarlig behandling af f.eks. søvnproblemer, tankemylder, stress og smerter.

Lifewaves produkter har en dokumenteret effekt og flere patenter på markedet.

Selskabet Lifewave blev stiftet i USA i 2002 og har siden da udviklet mange forskellige produkter, der alle tager hånd om din sundhed.

Hvem kan bruge Lifewaves plastre?

 

Lifewave kan bruges af både børn og voksne. Dog frarådes det, at gravide og ammende bruger plastrene, da nogle af plastrene har en detox effekt.

 

Kan jeg bruge plastrene til min baby

 

Du kan bruge plastrene til babyer ned til få dage gamle. Hvis du vil hjælpe din baby eller dit barn med Lifewaves plastre, anbefaler jeg en telefonisk konsultation hos mig, inden du går i gang. I konsultationen vil du få yderligere vejledning omkring brugen af plastrene til de små.

Hvad er Lifewaves plastre?

 

Lifewaves plastre er en måde at forbedre (og bevare) din sundhed på en nem og naturlig måde.

Lifewaves plastre er fuldstændig sikre. De er hermetisk forseglede, så ingen af de naturlige stoffer trænger ind i huden omkring plastret.

Der er forskellige slags plastre, der hver især har forskellige egenskaber, og er derfor specialdesignede til at sende bestemte signaler til din krop.

Hvor kan jeg købe plastrene?

 

Plastrene kan du købe stykvis hos mig i klinikken, dvs. du behøver ikke investere i et helt brev. Du har mulighed for at købe det antal plastre, du har brug for.

Hvis du ikke har mulighed for at hente plastrene i klinikken, jeg kan sende dem til dig med posten.

Hvad indeholder Lifewaves plastre?

 

Lifewaves plastre indeholder naturlige stoffer såsom ilt, vand og aminosyrer. Disse stoffer findes allerede i din krop, og er en del af et sundt og velfungerende helbred.

Når disse naturlige stoffer ikke virker optimalt i vores krop og celler, f.eks. på grund af stress og smerter, er det, at vi bliver syge.

Lifewave plastre er sikre at bruge. De er hermetisk forseglede, så ingen af de naturlige stoffer trænger ind i huden omkring plastret.

Hvordan ser plastrene ud?

Plastrende er små og runde, lidt mindre end en 5 krone. På bagsiden er der to stykker papir, som tages af, når plasteret skal i brug.

Hvordan skal jeg bruge plastrene?

 

På bagsiden af hvert plaster er der to stykker papir. Dem skal du tage af, så plasteret kan klæbe enten til huden eller til tøjet. Plasteret virker i op til 2 cm fra huden, og kan derfor sættes på f.eks. trøjen eller bukserne.

På små børn vil jeg anbefale at sætte plasteret udenpå tøjet i stedet for på huden.

Plasteret virker 100% i 12 timer og herefter aftager effekten de næste 12 timer. Dvs. plasteret kan virke i op til 24 timer.

Hvor skal plastrene sættes

 

Det er forskelligt, hvor du skal sætte de forskellige plastre. Det kommer lidt an på, hvilke plastre du vil bruge, og hvilken udfordring du gerne vil lindre.

Derfor anbefaler jeg, (hvis du er ny i brugen af Lifewave), at du booker en telefonisk konsultation hos mig. På denne måde sikrer du dig, at du får den nødvendige viden i brug af plastrene. På denne måde sikrer du dig den bedst mulige effekt.

Hvordan kan jeg kende forskel på plastrene?

 

Hvis du har købt mere end en slags plastre, skal du ikke være bange for at lægge dem sammen. Bagpå plastrene er der to stykker papir. På papiret er der trykt navnet på plasteret. Derved kan du altid kende forskel på plastrene.

Hvad skal jeg være opmærksom på ved brug af Lifewaves plastre?

 

Det er vigtigt at drikke vand, når du bruger plastrene. For hvis din krop ikke er velhydreret (dvs. hvis du ikke har drukket vand nok), så kan de signaler, som plastrene sender til kroppen ikke blive transporteret rundt i din krop.

Du skal drikke et stort glas vand, inden du sætter plastrene på, så din krop er velhydreret. I nogle tilfælde skal du drikke mere vand, specielt hvis du ikke har drukket vand nok i løbet af dagen.

Måske vil du opleve, at du stadig er tørstig, og så skal du drikke mere vand. For det er et signal fra kroppen om, at du ikke har drukket vand nok.

Hvor mange plastre må jeg bruge ad gangen

 

Du må gerne have mere end ét plaster på ad gangen. Nogle gange skal der flere plastre til, før du får det godt igen.

Lad mig give dig et eksempel:
Hvis du har en anspændt nakke og har lidt for travlt for tiden, kan det være nødvendigt for at dig sætte mere end ét plaster på, for at afhjælpe udfordringen.

Dette gælder også, hvis du f.eks. er forkølet eller har ondt i halsen.

Er der bivirkninger ved plastrene?

 

De fleste oplever ingen bivirkninger ved brug af Lifewaves produkter. Men det kan forekomme, at du f.eks. får hovedpine eller anden ubehag.

Nogle af plastrene har en detox effekt, der kan give influenza lignende symptomer. Dette er helt normalt. Det er kroppen, der er i gang med at udskille affaldsstoffer.

Hvis du oplever hovedpine, skal du drikke et ekstra glas vand. Hvis ubehaget ikke er væk efter 15 min., find da en ny placering til plasteret, eller undlad helt at tage det på resten af dagen.

Hvordan opbevarer jeg Lifewaves plastre?

 

Plastrene er nemme at have med, de fylder næsten ingenting og kan være i en taske.

Dog frarådes det at opbevare dem i nærheden af din krop, da plastrene da vil blive aktiverede af din kropsvarme.

Det frarådes også at lade dem ligge i bilen, ude i solen, samt være i nærheden af energikilder som f.eks. mikrobølgeovnen og mobiltelefonen.

Plastrene bliver aktiverede i nærheden af varme, energi og elektriske apparater.

Er du i tvivl, om Lifewave er noget for dig, er du altid velkommen til at kontakte mig.
Så finder vi sammen ud af, hvordan du kan blive hjulpet bedst muligt med dine udfordringer.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

De bedste hilsner
Kirsten Basballe
Uafhængig Lifewave Distributør hos Ro & Velvære

Følg mig på Instagram
Lifewave_kirstenbasballe