Spar penge med kranio sakral terapi

Vil du gerne spare penge ved at få behandlinger med kranio sakral terapi og samtidig få det bedre? Tør du regne sammen, hvor mange penge du bruger på traditionel behandling som f.eks. fysioterapi eller kiropraktik? Og hvor meget tid du bruger på at køre fra det ene sted til det andet for at få den behandling, din krop har brug for? Og måske opdager du – efter flere uger – at du faktisk ikke har fået det ret meget bedre – at der stadig er langt i mål? At du havde håbet på, at kunne fungere langt bedre i hverdagen, end du rent faktisk er i stand til lige nu.

Vi hører ofte: ”jeg vil rigtig gerne have en behandling ved jer, men jeg synes ikke lige, at jeg har råd.” Eller at du kommer til os efter, at du har været igennem mange behandlinger ved f.eks. fysioterapeut eller massør uden den ønskede effekt.

Hvad nu hvis vi kunne lave om på det? Forestil dig, at du kom til os i stedet, når du har smerter eller stress? Kunne det ikke være rart, at du kunne ende med at betale færre penge for behandling, og ikke skulle igennem et langt behandlingsforløb med flere behandlinger om ugen?

Personligt har vi erfaret, at behandling med kranio sakral terapi har langt større effekt i rehabiliteringsperioden end træning og almindelig fysioterapi. Vi har erfaret, at der er en langt større og mere dybdegående effekt af kranio sakral behandling end ved den traditionelle behandling.

Hos os råder vi til, at du får 3 behandlinger med 8 dages mellemrum, hvor det bagefter ofte er nok med en opfølgningsbehandling en gang om måneden. Kranio sakral terapien har så stor en effekt på din krop, at du oftest vil opleve bedring i din tilstand efter første behandling. Du vil føle en lettelse i kroppen over, at være kommet af med dine smerter eller stress, hvilket medfører større overskud og livsglæde i hverdagen.

Vi oplever ofte, at vores klienter er meget overrasket over den effektive virkning, kranio sakral terapien har på deres krop. Samtidig er de meget forundrede over, hvor blid og smertefri en behandling, der skal til for, at kroppen begynder selvhelbredelsesprocessen.

Vores erfaring siger os, at det ikke nytter noget, at behandle på betændte og spændte muskler. Der sker det, at dine muskler ophober mælkesyre og affaldsstoffer, når de er meget spændte. Når der løsnes op for musklerne igennem kranio sakral terapien, frigives mælkesyre og affaldsstoffer, så vi kan komme dybere ned i bindevævet på kortere tid.

Derfor er vores behandlingsforløb en mindre omkostning for dig. Husk på, det er aldrig for sent at få kranio sakral terapi, selvom du er i gang med behandling indenfor den traditionelle behandlingsverden.

Så har du ondt i tegnebogen, men stadig ønsker at få det bedre?

Ses vi?

Med venlig hilsen

Kirsten Basballe og Helle Basballe