Silent Night

  • Giver den gode og dybe søvn, så du får bearbejdet dine daglige sanseindtryk.
  • Afslapper hjernen.
  • Optimerer det autonome nervesystem.
  • Forbedrer åndedræt og iltoptagelse.
  • Klinisk bevist at søvnlængden øges med 56%.

Silent nights er plasteret til dig, der gerne vil have det sunde alternativ til en god nattesøvn. Pineal kirtlen i din hjerne producerer kroppens eget søvnhormon, nemlig melatonin.

Når denne kirtel bliver ”doven”, nedsættes produktionen af melatonin, og mange mennesker oplever, de har store problemer med at få en ordentlig nattesøvn.

Når vores pineal kirtel bliver ”doven”, kan det skyldes flere ting, f.eks. sovemedicin, stress og smerter i kroppen. Mange børn og voksne har problemer med den gode nattesøvn. De får ikke den dybe søvn, hvor kroppen restituerer, sorterer i dagens indtryk, og helbreder sig selv. Hvis det er over en længerevarende periode, vi ikke får den dybe søvn bliver vi irritable, trætte og vores ”lunte” er meget kort.

Vi har kort sagt ingen energi og tålmodighed.

Silent night plasteret hjælper med at sende besked til pineal kirtlen om at producere melatonin, så vi igen kan få vores gode dybe nattesøvn. Mennesker, der arbejder skiftehold oplever store helbredsmæssige problemer på grund af manglende nattesøvn. Her kan plasteret hjælpe.

Børn har også rigtig god effekt af plastret. Du vil opleve, dit barn er langt mere motiveret for dagen.

Barnet er klar til at modtage nye indtryk og kan fungere i hverdagen.