babybehandlerens guide til:

Sådan hjælper du din baby
af med ondt i maven

Kender du dét med, at gå op og ned ad gulvet med en grædende baby i armene?

Babyen er utrøstelig, fordi han eller hun igen har ondt i maven, og du har bare prøvet alt.

Dét kender jeg alt for godt, men jeg fandt ud af, hvordan jeg kunne hjælpe min lille datter, og den hjælp vil jeg gerne dele med dig.

Introduktionstilbud lige nu:

Kr. 89,-

Hjælp din baby af med ondt i maven

I denne e-bog giver babybehandleren dig hemmeligheden bag, hvordan du hjælper din baby af med ondt maven.

 

Bogen er skrevet i et let læseligt sprog, og øvelserne i bogen kræver ikke meget af dig som mor (for du har rigeligt at se til i dagligdagen) – det ved jeg, for jeg er selv mor til to små børn.

 

Jeg ved, hvordan det mærkes i maven, når vi står med vores lille guldklump i armene og vidunderet græder og skriger. Det er så svært at trøste vores lille, når han eller hun har ondt i maven. Vi kan kun gøre vores bedste og håbe på, at det snart går over.

 

Det gør ondt, og vi bliver frustrerede og kede af det. Da jeg selv stod i situationen følte jeg mig fuldstændig magtesløs og drænet for energi.

 

Men sådan behøver det ikke at være.

 

Jeg begyndte at lave øvelser og andre ting med min lille datter, så hun kunne få det godt igen. Og al den viden vil jeg rigtig gerne dele med dig, så du også kan hjælpe din baby.

 

Derfor har jeg skrevet denne e-bog til dig, så du også kan lære hemmeligheden bag øvelserne, der virker. Så kan du nemt og hurtigt hjælpe din baby derhjemme. Jeg vil nemlig rigtig gerne, at du undgår at stå i samme frustrerede situation, som jeg gjorde:

 

Alene om aftenen eller midt om natten med en baby i armene, der bare var så ked af det, fordi maven gjorde ondt.

Lad mig hjælpe dig.

Kr. 89,-