Retningslinjer hos Ro & Velvære ved behandling

Opdateret d. 11. juni 2020

 

Vi overholder de anbefalinger for hygiejne og undgåelse af smittespredning, som Sundhedsstyrelsen har udstukket, derfor vil vi gerne bede dig om nogle ting, inden du går ind til behandling.

Hvis du oplever symptomer – også lette symptomer, beder vi dig kontakte os, og så finder vi anden tid til behandling.

 

Vores venteværelse er nedlagt, og derfor er det en god idé, hvis du ikke kommer i alt for god tid.

 

Når du kommer ind, er der mulighed for at benytte håndvask og håndsprit, så du kan overholde reglerne for god håndhygiejne.

 

Når du får behandling hos os, bruger vi de nødvendige værnemidler. Det vil sige, mundbind og (i de situationer det måtte kræves), samt håndsprit og hyppig håndvask.

Vi ved, at det er meget anderledes, end det vi er vant til hos Ro & Velvære, men det er nødvendigt, og hvis vi alle gør en indsats, ved at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, skal vi nok komme igennem det på god vis.

 

For vi kan heldigvis stadig love dig, god professionel behandling af friske behandlere. Du får den samme gode service og behandling, som du er vant til.

Du skal fortsat have dit eget lagen med, når du kommer til behandling. Vil du gerne have et tæppe over dig, skal du nu også selv medbringe dette.

Hvis du stadig har spørgsmål, du gerne vil have besvaret, inden du bestiller tid, er du altid velkommen til at kontakte os.

Enten på telefon 23 91 61 50, mail eller send en besked på Facebook.

 

Mvh.
Kirsten og Helle
Ro & Velvære