Retningslinjer hos Ro & Velvære ved behandling

Vi overholder de anbefalinger for hygiejne og undgåelse af smittespredning, som Sundhedsstyrelsen har udstukket, derfor vil vi gerne bede dig om nogle ting, inden du kan gå ind til behandling.

Hvis du oplever symptomer – også lette symptomer, beder vi dig kontakte os, og så finder vi anden tid til behandling.

Det er vigtigt, du kommer alene, så vi stadig kan opretholde kravet om afstand.
(Hvis det er baby/børnebehandling tillader vi én forælder sammen med barnet).

Vores venteværelse er nedlagt, derfor skal du vente udenfor. Så kommer vi og henter dig, når det er din tid. Vi ved godt, det er træls at stå udenfor, hvis vejret bare ikke er helt fantastisk, det er derfor en rigtig god idé, at du ikke kommer i alt for god tid.

Når du kommer ind, er der mulighed for at benytte håndvask og håndsprit, så du kan overholde reglerne for god håndhygiejne.

Når du får behandling hos os, bruger vi de nødvendige værnemidler. Det vil sige, mundbind (i de situationer det måtte kræves),
handsker, samt håndsprit og hyppig håndvask.

Som en sidste ting, vil der kun være én på arbejde ad gangen. Vi behandler ikke på samme tid, for på den måde bedre at kunne opretholde
kravet om afstand.

Vi ved, at det er meget anderledes, end det vi er vant til hos Ro & Velvære, men det er nødvendigt, og hvis vi alle gør en indsats,
ved at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger, skal vi nok komme igennem det på god vis.

For vi kan heldigvis stadig love dig, god professionel behandling af friske behandlere. Du får den samme gode service
og behandling, som du er vant til.

Du skal fortsat have dit eget lagen med, når du kommer til behandling. Vil du gerne have et tæppe over dig, skal du nu også selv medbringe dette.

Hvis du stadig har nogle spørgsmål, du gerne vil have besvaret, inden du bestiller tid, er du velkommen til at kontakte os.
Enten på telefon 23 91 61 50, mail eller send en besked på Facebook.

Mvh.
Kirsten og Helle
Ro & Velvære