Lifewave – dit naturlige apotek

Bestil tid til en Lifewave konsultation og oplev, hvad Lifewaves produkter kan gøre for dig. Lifewaves produkter indeholder kun naturlige stoffer, og ingen kemi. Særlig effektiv mod
bl.a. stress, smerter og immunforsvaret.
Produkterne kan bruges af både børn og voksne.

Lifewave – akupunktur uden nåle

En anden måde at få det bedre på.

Ved hjælp af lifewave plastrene kan du få en bedre livskvalitet, mindre smerter og større fleksibilitet, og det gode er…

Du kan selv sætte plastrene på hjemme hos dig selv, når du har tid og overskud til det i hverdagen.

Det kan være svært at vide, hvilke plastre, der er de rette for dig, derfor tilbyder vi Lifewave konsultationer, hvor du vil modtage den nødvendige viden om, hvilke plastre du har brug for, hvor de skal sidde, samt muligheden for at afprøve nogle af plastrene på egen krop, inden du investerer i plastrene.

Du har mulighed for at bestille plastrene stykvis hos os. De koster kr. 25,- pr. stk. Du kan ikke købe plastrene online hos os. Send derfor en mail til kontakt@ro-og-velvaere.dk for flere informationer.

 

NYHED!
Nu har du mulighed for at købe e-bogen “Håndbog i Lifewave”, der er en bog med informationer omkring Lifewaves mest brugte produkter, samt billeder af hvor du kan sætte plasteret, hvis du f.eks. har stress, smerter eller svækket immunforsvar.

Bogen koster kr. 150,- og kan købes ved at sende en mail til kontakt@ro-og-velvaere.dk

 

 

Hvad er Lifewave?

Lifewaves produkter er til dig, der ønsker en naturlig og ufarlig behandling af f.eks. søvnproblemer, tankemylder, stress og smerter.

Nu tænker du måske, at dette blot er endnu et smart salgstrick fra den alternative verden. Men Lifewaves produkter har en dokumenteret effekt. Elite sportsudøvere indenfor bl.a. cykelløb, maraton, professionel fodbold m.m. bruger Lifewaves produkter for at optimere deres energi niveau og sikre optimal ydeevne.

Lifewave plastre er fuldstændig sikre, de er hermetisk forseglede, så ingen af de naturlige stoffer trænger ind i huden omkring plastret.

Plastrene indeholder kun naturlige stoffer såsom ilt, vand og aminosyrer. Disse stoffer findes allerede i din krop, og er en del af et sundt og velfungerende helbred.

Når disse naturlige stoffer ikke virker optimalt i vores krop og celler, f.eks. på grund af stress og smerter, er det, at vi bliver syge.

Hvem kender ikke til det med at have meget travle og stressede perioder på vores arbejde. Det er lige præcis i disse situationer, vi ofte bliver syge. Vi skal yde vores optimale, men på grund af stress kommer de naturlige stoffer ikke ud i vores celler og muskler, så vi kan yde det, der kræves af os. Vi oplever f.eks., at vi får smerter i hoved, nakke eller ryg på grund af spændinger, og at mælkesyren ophober sig i vores muskler. Nogle får endda en slem omgang influenza med høj feber og sygemelding.

I disse situationer kan Lifewaves produkter hjælpe dig, inden det udvikler sig til smerter, spændinger og sygdom. Du vil blive hjulpet på en helt naturlig måde, helt uden kemi.

Der er forskellige slags plastre, der hver især har forskellige egenskaber og er derfor specialdesignede til at sende bestemte signaler til din krop.

Se nedenfor, hvilke plastre og andre produkter, Lifewave tilbyder.

 

Hvorfor bruge Lifewaves produkter?

Ville det ikke være rart, hvis du havde et naturligt alternativ til dig og din familie, når der er brug for f.eks. smertebehandling eller behandling i forbindelse med influenza, søvnproblemer og stress?

Lifewave kan bruges af både børn og voksne, og du kan ikke overbehandle med disse produkter. Dog frarådes det, at gravide og ammende bruger plastrene, da nogle af plastrene har en detox effekt.

Derfor vil du efter råd og vejledning fra os, kunne behandle dig selv, dine nærmeste og hvem du ellers møder, som har brug for en hjælpende hånd.

Plastrene er nemme at have med, de fylder næsten ingenting og kan være i en taske eller pung. Dog frarådes det at opbevare dem i nærheden af din krop, da plastrene da vil blive aktiverede af din kropsvarme. Det frarådes også at lade dem ligge i bilen, ude i solen, samt være i nærheden af energikilder som f.eks. mikrobølgeovnen og mobiltelefonen.

Prøv Lifewaves fantastiske produkter. Lad produkterne blive en del af dit naturlige apotek.

Alavida

  • Et hudplejeprodukt, der virker indefra og ud.
  • Reparerer og bevarer din huds sundhed.
  • Produktet er dermatologisk testet, og er sikkert for alle hudtyper.
  • Produktet indeholder ingen unaturlige konserveringsmidler.
  • 98,6 % er udvundet af naturlige produkter – de sidste 1,4% er fedtopløseligt C-vitamin (optages 50 X bedre end almindeligt C-vitamin).
  • Alavida er en patenteret produkt, som er klinisk bevist.

Lifewave konsultation 500,00 kr.