Hvad er kranio sakral terapi, og hvad kan en behandling gøre for dig?

Kranio sakral terapi er en særlig effektiv behandlingsform til at mindske indre uro og fjerne smerter i bevægeapparatet (f.eks. nakke, skuldre og ryg) på en blid og effektiv måde. Behandlingen nedsætter stressen i din krop, og du vil blive i stand til at slippe dine spændinger i kroppen og få større overskud og mere energi i hverdagen.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

Kranio sakral terapi (også kaldet KST) er meget mere end bare massage. Som RAB-godkendte kranio sakral terapeuter er vi eksamineret i fysiologi, anatomi og sygdomslære og ved, hvad der sker med kroppen, når den ikke fungerer optimalt.

Vi arbejder med at afstresse dit nervesystem, så du kan få det godt igen, samt afspænde din krop på en blid og effektiv måde.

Efter en behandling med kranio sakral terapi vil din krop være afspændt, og du vil være i stand til at slappe af igen. I vores behandlinger manipulerer vi ikke med kroppen, men venter på at den selv er klar til at slippe sine spændinger. For at opnå dette, benytter vi os bl.a. af bindevævsmassage og triggerpunkter på en meget blid måde, der ikke gør ondt.

 

Kranio sakral terapi er særlig effektiv til:

  • Smerter og spændinger i nakke, skulder, ryg
  • Spændingshovedpine og migræne
  • Stress, sensitivitet og indre uro
  • Diskusprolaps i nakke og ryg
  • Søvnproblemer
  • Golfalbue og tennisalbue

 

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden med dine spørgsmål.
Så hjælper vi dig videre.