Hvad er kranio sakral terapi, og hvad kan en behandling gøre for dig?

Kranio sakral terapi er særlig effektiv til smerter i bevægeapparatet, f.eks. nakke, skulder og ryg. Behandlingen nedsætter stressen i kroppen, og du vil opleve dine smerter mindskes, du vil få større overskud og mere energi i hverdagen.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

Kranio sakral terapi er meget mere end bare massage. Kranio sakral terapi (også kaldet KST) tager udgangspunkt i kroppens anatomi og fysiologi og samspillet mellem kroppen og psyken, da disse to udgør det hele menneske. I modsætning til massage, arbejder din krop videre i 8 dage efter en kranio sakral behandling. Du vil opleve din krop bliver mere og mere afslappet henover dagene.

I kranio sakral terapi tvinger vi ikke kroppen til noget, den ikke er klar til, dvs. vi manipulerer ikke med kroppen, men venter på at kroppen selv giver slip på sine spændinger, inden vi arbejder videre. I vores behandlinger arbejder vi på hele kroppen og på hovedet, så du får den bedste effekt ud af det. Din krop er ligeglad med, om du tror på behandlingen eller ej. Den gør kun det, den er klar til. Der er derfor ikke hokus pokus forbundet med en behandling med kranio sakral terapi.

Som kranio sakral terapeuter er vi i stand til at rette skævheder i kroppen, f.eks. rette hofte, ben og fod, hvis du har smerter i ryg og ben. Vi kan løsne bindevæv omkring spændte muskler og f.eks. rette skulderbladene på plads, eller løsne op omkring ribbenene for at sikre en bedre vejrtrækning.
Vi kan med bindevævsmassage, der er en meget blid form for massage, løsne op omkring hele skelettet, hvor mange ofte er meget spændte i bindevævet.

Som dine kranio sakral terapeuter undersøger vi dine kropslige udfordringer, dette være sig skævheder, spændinger og andre ubalancer. Herefter tilrettelægger vi behandlingen, så alle dine udfordringer bliver tilgodeset. Der er ikke smerte forbundet med behandlingen, da en behandling med kranio sakral terapi består af små blide tryk de steder på din krop, hvor der er spændinger.

Kranio sakral terapien arbejder med knogler, membraner (hjernehinder), cerebrospinal væske (hjernevæske, der er en klar og farveløs væske, som støtter og beskytter centralnervesystemet mod skader), muskler, bindevæv og organer. KST har indflydelse på nerve-, hormon- og immunsystemet og har derfor en god effekt på hele kroppen.

De fleste oplever bedring allerede efter første behandling. Det afhænger af, hvor omfattende symptomerne er, og hvor længe det har stået på. De fleste har fået lindret deres symptomer efter tre behandlinger. Vi anbefaler, at du får tre behandlinger med ca. 8 dages mellemrum for at kunne nå i dybden med dine udfordringer. Efterfølgende er det som oftest nok at få en opfølgningsbehandling en gang om måneden.