Kranio sakral behandling mod smerter i ryg, hofter og ben

Behandlingen er til dig, der ofte har smerter i din ryg, hofter og ben. Vågner du om morgenen og er helt stiv i kroppen? Kan du næsten ikke komme ud af sengen, fordi du har mange smerter? Så er denne behandling helt sikkert noget for dig.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

Behandlingen er til dig, der ofte har smerter i din ryg, hofter og ben. Vågner du om morgenen og er helt stiv i kroppen? Kan du næsten ikke komme ud af sengen, fordi du har mange smerter? Så er denne behandling helt sikkert noget for dig.

Årsagen til, at du har ondt i ryggen, kan være f.eks. diskusprolaps, slidgigt eller iskiassmerter.

Ofte begynder rygsmerterne at brede sig til andre dele af kroppen, fordi den kompenserer. Det kan være, du begynder at gå skævt, at du sidder forkert på stolen og derfor får et vrid i din lænd, eller at du sidder skævt og hviler på den ene arm, så smerterne også begynder i skulderen og nakken.

Hvis smerterne i ryggen begynder at stråle ned i et eller begge ben, er det måske din iskiasnerve, der har sat sig i klemme.

Når vi har mange smerter, spænder vi i vores muskler, vores bevægelighed bliver indskrænket, og der opstår muskelspændinger (myoser) i bindevævet. På grund af dette begynder vi at bevæge os anderledes, vi begynder at slide uhensigtsmæssigt på vores krop, og det vil med tiden give endnu flere smerter.

Ryggen er vores vægtstang, der skal holde kroppen oprejst og sikre ligevægt i kroppen. Derfor er det også vigtigt, at vi passer godt på den. At få rettet eventuelle skævheder i ryggen, hofterne og rettet skulderbladene gør, at din krop vil få det bedre.

Alt dette kan vi gøre noget ved med en kranio sakral behandling. Når du får en KST behandling hos os, vil vi først afstresse din krop, hvilket vil mindske dine smerter. Herefter vil vi løsne bindevævet og rette eventuelle skævheder i din krop.

Kranio sakral behandlingen er meget blid, men særdeles effektiv som smertebehandling. Når først din krop er fri for spændinger, vil den føles let. Du vil få større bevægelighed og bedre kunne fungere i hverdagen.

I forbindelse med behandlingen tilbyder vi rådgivning i, hvad du kan gøre derhjemme for at undgå, at dine smerter vender tilbage. Du kan få flere informationer og pris inde på vores onlinebooking.

Vi tilbyder klippekort i forbindelse med behandlingerne.