Kranio sakral behandling mod smerter i nakke, skuldre og arme

Har du ofte smerter i nakke, skuldre eller arme? Føler du dig stiv i nakken og har måske svært ved at dreje hovedet? Har du ofte spændingshovedpine? Har du en diskusprolaps i nakken, en golfalbue eller en tennisalbue? Så er denne behandling den
rette for dig.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

GRUNDET STATSMINISTERENS FORLÆNGEDE DELVISE NEDLUKNING AF DANMARK TIL OG MED D. 13. APRIL, HAR VI LUKKET I KLINIKKEN FOR BEHANDLINGER. MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL OS, HVIS DU HAR BRUG FOR RÅDGIVNING IFT. DINE UDFORDRINGER.

DA VI ALLE SKAL HOLDE AFSTAND, HAR VI VALGT AT UDVIDDE VORES HJÆLP ONLINE FOR AT KUNNE HJÆLPE SÅ MANGE SOM MULIGT TIL AT FÅ DET BEDRE.

TAG DERFOR ET KIG PÅ VORES ONLINEFORLØB OG E-BØGER.

MVH. KIRSTEN OG HELLE

 

PAS PÅ JER SELV 🙂

 

Behandlingen er til dig, der kan mærke, at du ofte spænder op og har smerter i din nakke, skuldre eller arme. Disse spændinger er ofte forårsaget af forkerte arbejdsstillinger og forkert brug af kroppen, og fører ofte til smerter og ubehag i kroppen.

Vi kan hjælpe dig af med disse gener.

 

Vores smertebehandling med kranio sakral terapi er særlig effektiv til:

  • Smerter i nakke, skuldre og arme
  • Golfalbue og tennisalbue
  • Diskusprolaps i nakken
  • Spændingshovedpine
  • Piskesmæld
  • Karpaltunnelsyndrom

 

Vores smertebehandling med kranio sakral terapi er en meget blid og effektiv behandlingsform, der fjerner dine dybe spændinger i din krop. Når først din krop er afspændt, vil du opleve et større velvære og færre smerter.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden med dine spørgsmål.
Så hjælper vi dig videre.