Kranio sakral behandling mod smerter i nakke, skuldre og arme

Behandlingen er til dig, der ofte har smerter i din nakke, skuldre og arme. Har du svært ved at sidde i længere tid foran computeren eller med ipad’en? Føler du, at du er stiv i din nakke om morgenen,
når du vågner, eller at du ofte får spændingshovedpine?
Så er denne behandling helt sikkert noget for dig.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

Kranio sakral behandling mod smerter i nakke, skuldre og arme

 

Behandlingen er til dig, der ofte har smerter i din nakke, skuldre og arme. Har du svært ved at sidde i længere tid foran computeren eller med ipad’en? Føler du, at du er stiv i din nakke om morgenen, når du vågner, eller at du ofte får spændingshovedpine?

Så er denne behandling helt sikkert noget for dig.

Årsagen til dine smerter er ofte, at du bruger din krop forkert. Det kan være, du sidder meget med din telefon i løbet af dagen, eller du kører måske meget i bil? Det kan også være, at du har haft et hård fysisk arbejde i mange år, og derfor har stået i forkerte arbejdsstillinger, hvilket kan udløse mange spændinger i din nakke, skulder eller arm.

Mange danskere oplever disse smerter på ét eller andet tidspunkt i deres liv, og smerterne kan være ganske invaliderende og kræve sygemelding.

Kranio sakral terapi er særlig effektiv til smerter, der stammer fra nakke, skuldre og arme. Det er en ganske blid og effektiv behandlingsform, der fjerner dine dybe spændinger i din krop.

Hvis der ikke løsnes op for alle de spændinger, der udløser smerterne, kan de fremprovokere stærke smerter i albueleddet. Den såkaldte tennis/golf albue.

Over tid, kan smerterne sætte sig til kroniske smerter, og ofte udvikles der svimmelhed i forbindelse med nakkesmerterne.

 

Derfor gør noget godt for dig selv, førend dine smerter bliver kroniske.

Bestil tid allerede i dag til smertebehandling med kranio sakral terapi.

Når først din krop er fri for spændinger, vil den føles let. Du vil få større bevægelighed og bedre kunne fungere i hverdagen.

I forbindelse med behandlingen tilbyder vi rådgivning i, hvad du kan gøre derhjemme for at undgå, at dine smerter vender tilbage. Du kan få flere informationer og pris inde på vores onlinebooking.

Vi tilbyder klippekort i forbindelse med behandlingerne.