Kranio sakral behandling mod smerter efter graviditet og fødsel

Har du problemer med at sidde og amme dit barn pga. smerter i dit bækken/lænd? Kan du ikke sidde på gulvet og lege med dit barn eller gå længere ture med barnevognen? Har du store gener efter din graviditet og fødslen af dit barn?

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

GRUNDET STATSMINISTERENS FORLÆNGEDE DELVISE NEDLUKNING AF DANMARK TIL OG MED D. 13. APRIL, HAR VI LUKKET I KLINIKKEN FOR BEHANDLINGER. MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL OS, HVIS DU HAR BRUG FOR RÅDGIVNING IFT. DINE UDFORDRINGER.

DA VI ALLE SKAL HOLDE AFSTAND, HAR VI VALGT AT UDVIDDE VORES HJÆLP ONLINE FOR AT KUNNE HJÆLPE SÅ MANGE SOM MULIGT TIL AT FÅ DET BEDRE.

TAG DERFOR ET KIG PÅ VORES ONLINEFORLØB OG E-BØGER.

MVH. KIRSTEN OG HELLE

 

PAS PÅ JER SELV 🙂

 

Er du én af de mange kvinder, har haft problemer med bækken og knæerne efter en graviditet? Mange kvinder, der har hypermobile led, udvikler bækkenløsning under graviditet, og har efterfølgende store gener herfra selv efter fødslen. Har du problemer med at sidde på gulvet og lege med dit barn? Gå ture med barnevognen? Svært ved at ligge i sengen?

Så er denne behandling det du søger.

Efterfødselsbehandlingen tager udgangspunkt i dig og dine udfordringer. Der er ikke to kvinder, der er bygge ens. Derfor er det vigtigt, at vi tager udgangspunkt i dig og dine behov.

Selve behandlingen foregår liggende på en briks, men hvis du har problemer med at ligge ned i længere tid, løser vi det.

Når du vælger denne behandling er du sikret en god og professionel behandling, hvor vi benytter de nyeste teknikker til behandling af bækken/nedre ryg.

Du vil mærke, hvordan din krop bliver afspændt efter ganske få behandlinger, og den store effekt vil gøre det meget nemmere for dig i din hverdag. Du vil opleve at få en hverdag, hvor du ikke er begrænset af dine smerter og en hverdag med større bevægelighed.

Din nattesøvn bliver også forbedret, for du oplever en afspænding af hele bækken/ryg området, og derfor er det ikke længere smertefuldt at ligge ned.

Kranio sakral terapi er en yderst blid og effektiv behandlingsform til udfordringer i bækken/ryg området efter graviditet og fødsel.

Lyt til din krops signaler, og bestil tid til en efterfødselsbehandling.