Fjern din hovedpine eller migræne med kranio sakral terapi

Til dig, der ønsker en hverdag, hvor du ikke er begrænset af hovedpine eller migræne. Til dig, der oplever udfordringer i forhold til spændingshovedpine og migræne. Til dig, der søger behandling specifikt målrettet din hovedpine eller migræne. Behandlingen er til dig, der oplever daglige smerter og til dig, der oplever det i perioder.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

GRUNDET STATSMINISTERENS FORLÆNGEDE DELVISE NEDLUKNING AF DANMARK TIL OG MED D. 13. APRIL, HAR VI LUKKET I KLINIKKEN FOR BEHANDLINGER. MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL OS, HVIS DU HAR BRUG FOR RÅDGIVNING IFT. DINE UDFORDRINGER.

DA VI ALLE SKAL HOLDE AFSTAND, HAR VI VALGT AT UDVIDDE VORES HJÆLP ONLINE FOR AT KUNNE HJÆLPE SÅ MANGE SOM MULIGT TIL AT FÅ DET BEDRE.

TAG DERFOR ET KIG PÅ VORES ONLINEFORLØB OG E-BØGER.

MVH. KIRSTEN OG HELLE

 

PAS PÅ JER SELV 🙂

 

Til dig, der ønsker en hverdag, hvor du ikke er begrænset af hovedpine eller migræne. Til dig, der oplever udfordringer i forhold til spændingshovedpine og migræne. Til dig, der søger behandling specifikt målrettet din hovedpine eller migræne.
Behandlingen er til dig, der oplever daglige smerter og til dig, der oplever det i perioder.

Vidste du?
Hovedpine kan stamme fra små skævheder flere steder i kroppen. Disse små skævheder opstår ofte i vores dagligdag. Det kan f.eks. være du sidder forkert på din stol på arbejde, eller du sidder meget foran en computer, hvor lyset er dårligt. Andre skævheder er medfødte, men de er måske ikke blevet opdaget. Derfor er de ikke behandlet, og kan derfor udløse hovedpine, migræneanfald eller kæbeproblemer.

Når der bliver løsnet op for disse små skævheder, vil du opleve, at smerterne fra hovedpine, migræne eller kæbeproblemer aftager. Hovedpine og kæbeproblemer hænger ofte sammen. Når vi har ondt i hovedet, bider vi tænderne hårdt sammen, og kæberne overbelastes derfor. Denne overbelastning kan også medføre nakkesmerter.

Behandlingen består af kranio sakral terapi med specifikke teknikker til at afhjælpe gener fra hovedpine og migræne. Kst er en ganske blid behandlingsform med lette tryk på kroppen.
Når du får en behandling med kranio sakral terapi, vil vi løsne op for bindevævet, som ofte er der, myoserne sidder. Disse myoser kan udløse hovedpine og dermed også give kæbespændinger.

Efter behandling vil kroppens flow blive genoprettet, og du vil opleve en smertelindring allerede efter første behandling.