Få mere energi med kranio sakral terapi

Til dig, der oplever træthed og udmattelse i hverdagen – fysisk og psykisk. Til dig, der har mistet overblikket og fokus i hverdagen. Denne behandling vil åbne op for blokeringer og stagnationer i kroppen, så din krop igen kan bevæge sig frit.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

Denne kranio sakral behandling er til dig, der gerne vil opleve følelsen af at få mere energi.

Til dig, der oplever træthed og udmattelse i hverdagen – fysisk og psykisk.
Til dig, der har mistet overblikket og fokus i hverdagen. Til dig, der ønsker et liv fyldt med muligheder og energi.

Oplever du, at dit psykiske overskud er på laveste blus? At selv de mindste gøremål i dagligdagen virker uoverskuelige? Du har måske oplevet, dine nærmeste har sagt til dig, at du virker mere opfarende – har kortere lunte, end du plejer? Det er ikke, fordi du er sur, men du kan ikke overskue dagens gøremål, og har mest af alt brug for ro og ferie. Du mangler energi i din hverdag.

Hvis det drejer sig om fysisk træthed – manglende energi, er det et udtryk for, at din krop oplever en fysisk overbelastning. Din krop føles tung og træt. Du oplever måske, dine ben er tungere og mere stive, end de plejer. Du oplever måske, dine muskler bliver hårde og trætte. Det er, fordi der ophobes mælkesyre i dine muskler, som derfor bliver “stive”. Musklerne har brug for at blive blødgjort. Det er et tegn på, at din krop ganske enkelt har brug for ro og for at kunne slappe af. Kroppen mangler energi for at kunne fungere optimalt.

Denne kranio sakral behandling giver dig de nødvendige redskaber til, at kunne genfinde din energi og dit psykiske overskud. Du vil opleve, at din krop bliver boostet med energi, og den føles langt mere afslappet og klar til dagligdagens gøremål. Du vil føle den fulde effekt af kranio sakral terapiens behandling. Kranio sakral behandlingen er også særlig effektiv til fysisk træthed. Her vil du opleve, at dine muskler bliver ”bløde” og afslappede.

Den blide behandling med kranio sakral terapi foregår i roligt tempo. Din krop vil få den nødvendige tid til at kunne give slip på de spændinger, der holder din energi og det psykiske overskud tilbage.

Efter denne behandling vil dine batterier være ladet op, og du vil føle overskud og en nyfunden energi.

Du vil få fornemmelsen af, at din krop bliver afslappet og synker helt ned i madrassen. Denne fantastiske følelse vil du opleve op til 8 dage efter kranio sakral behandlingen. Vi anbefaler, at du får 3 kranio sakral behandlinger med 8 dages mellemrum.