Baby og børnebehandling med kranio sakral terapi

Oplever du, at dit barn græder meget og er urolig? At dit barn har svært ved at sove om natten, har ondt i maven og ligger som en banan? Vil dit barn gerne ligge på samme side, og er skæv i kraniet? Har dit barn koncentrationsbesvær, svært ved at deltage i dagligdagen eller har hovedpine, er kranio sakral terapi en god og blid behandling med hurtig effekt.

Baby behandling 0-1 år – 450,00 kr.

Børnebehandling 2-12 år – 550,00 kr

Vidste du?
Kranio sakral terapi kan gives til børn allerede få timer efter, de er født?

Kranio sakral terapi er så blid en behandlingsform, at selv små nyfødte børn kan modtage behandlingen. Det eneste, det kræver, er, at du stiller krav til din behandler om, at denne har den rette uddannelse i børnebehandlinger for at undgå overbehandling. Det har vi!

Det kan være en hård oplevelse for et lille barn at blive født. Mor har måske haft en hård graviditet, fødslen er endt med et kejsersnit, en hurtig fødsel, eller hvis barnet har stået skævt i bækkenet. Disse børn reagerer ofte med uro, sensitivitet og er meget grådlabile. Måske er disse børn heller ikke glade for at blive berørt på den bare hud eller ligge på maven. Barnet har måske en side, det foretrækker at sove på – hvilket kan medføre skævt kranie. Mange af disse børn har svært ved at spise og gylper meget. Deres søvn er meget forstyrret, og de har svært ved at finde roen. Børnene vil ofte gerne være i arm, og er ikke meget for at ligge eller sove alene.

I disse tilfælde kan en behandling med kranio sakral terapi være yderst effektiv for dit barn. Kranio sakral terapien hjælper dit barn til at løsne op for de spændinger, der ofte opstår i en lille krop efter en fødsel. Hvis der ikke løsnes op for disse spændinger, vil de følge dit barn op igennem barndommen, ungdommen og alderdommen.

Helt små nyfødte børn er meget bløde i deres skelet, og det er derfor ganske nemt og effektivt at behandle disse børn. De små skævheder i deres krop vil hurtigt rettes op, og du vil som forælder opleve en hurtig effekt af behandlingen.

Hos børn i skolealderen ser vi ofte, at de får hovedpine, mavepine, bliver urolige eller har koncentrationsbesvær. Ved at barnet får en behandling med kranio sakral terapi, vil det få mere ro på sig selv og derved bedre kunne klare hverdagens krav.

Selve behandlingen foregår ved, at dit barn ligger på en briks, eller hos en forælder, og så bruger vi ganske små blide tryk for at løsne evt. skævheder. Selve behandlingstiden varierer alt efter barnets alder. Hvis der er brug for en lille pause undervejs, er der også afsat tid til dette.

En børnebehandling hos os foregår altid på barnets præmisser.

Hav gerne et stykke legetøj, en bog eller ipad med (alt efter barnets alder), for at gøre det mere trygt for barnet. Hos os er behandling en god oplevelse for barnet.