Bliv din stress kvit med kranio sakral terapi!

Har du tankemylder, hjertebanken eller indre uro? Er du sensitiv og har brug for ro? Sover du dårligt? Har du oplevet stress før og er bange for, at det kommer igen? Så er denne behandlingsform den rette for dig.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

GRUNDET STATSMINISTERENS FORLÆNGEDE DELVISE NEDLUKNING AF DANMARK TIL OG MED D. 13. APRIL, HAR VI LUKKET I KLINIKKEN FOR BEHANDLINGER. MEN DU ER ALTID VELKOMMEN TIL AT RINGE TIL OS, HVIS DU HAR BRUG FOR RÅDGIVNING IFT. DINE UDFORDRINGER.

DA VI ALLE SKAL HOLDE AFSTAND, HAR VI VALGT AT UDVIDDE VORES HJÆLP ONLINE FOR AT KUNNE HJÆLPE SÅ MANGE SOM MULIGT TIL AT FÅ DET BEDRE.

TAG DERFOR ET KIG PÅ VORES ONLINEFORLØB OG E-BØGER.

MVH. KIRSTEN OG HELLE

 

PAS PÅ JER SELV 🙂

 

Behandlingen er til dig, der føler den indre uro i hverdagen. Måske sover du dårligt – vågner mange gange eller har svært ved at falde i søvn? Måske oplever du andre symptomer på stress som f.eks. maveproblemer, hjertebanken eller tankemylder?

Disse gener er din krops måde at fortælle dig på, at du skal sætte tempoet ned, men det kan være rigtig svært at gøre alene.

Det kan vi hjælpe dig med.

Vi kan hjælpe dig med at få dit nervesystem i ro, så du igen kan slappe af og få den ro og det overskud, som du mangler.

 

Vores behandling med kranio sakral terapi er særlig effektiv mod:

  • Hjertebanken
  • Hukommelses- og koncentrationsbesvær
  • Indre uro og sensitivitet
  • Manglende energi og overskud
  • Humørsvingninger
  • Spændinger i nakke og hoved

 

Vores kranio sakral behandling mod stress, sensitivitet og indre uro er en meget blid og effektiv måde at få ro på din krop og dit hoved på. Det er en dybdegående behandling, hvor du vil mærke din krop synke helt ned i madrassen og blive afslappet på en behagelig måde.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at udfylde kontaktformularen nederst på siden med dine spørgsmål.
Så hjælper vi dig videre.