Bliv din stress kvit med kranio sakral terapi!

Giv din krop den opmærksomhed, den fortjener og bestil en stressbehandling hos os. Behandlingen tager udgangspunkt i de nyeste teknikker indenfor stressbehandling. Du ligger afslappet på briksen, alt imens din krop får den nødvendige ro og afslappethed, som den behøver, for at kunne komme ned i gear igen.

700,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

Behandlingen er til dig, der føler dig stresset. Har du mistet overblikket i hverdagen og kan mærke at selv det mindste krav fra dine omgivelser kan slå dig ud.
Du oplever måske, at du får meget mavesyre, har problemer med sure opstød, og at dit hjerte banker hurtigere og kraftigere, end det plejer? Måske har du oplevet en tiltagende hovedpine igennem den seneste tid?

Ofte lever vi i en travl og stresset hverdag uden at tænke på, hvordan vi behandler vores krop og psyke. Kroppen reagerer ofte ved, at vi ikke kan sove om natten. Vi vågner flere gange og ligger og tænker på alle de gøremål, vi skal huske. Vi oplever, at hukommelsen bliver dårligere. Det bliver nødvendigt for os at skrive alt ned, ellers glemmer vi det. Vores stressniveau stiger, og mængden af stresshormoner i kroppen stiger.

Den ideelle behandling til dig, der gerne vil mærke kroppen synke ned i madrassen om aftenen, når du går i seng. Til dig, der gerne vil mærke roen brede sig i kroppen, så du kan få den gode søvn, så du ikke vågner om morgenen og føler dig lige så udmattet, som da du gik i seng.

Oplev den ultimative ro, hvor din krop bliver afspændt fra top til tå. Du vil opleve, du får mere overskud i hverdagen, får nemmere ved at sove om natten, og du vil få energien tilbage. Det bliver nemmere for dig at tackle kravene igen.

Giv din krop den opmærksomhed, den fortjener og bestil en stressbehandling hos os. Behandlingen tager udgangspunkt i de nyeste teknikker indenfor stressbehandling. Behandlingen foregår ved, at du ligger afslappet på briksen, alt imens din krop får den nødvendige ro og afslappethed, som den behøver, for at kunne komme ned i gear igen.

Lever du i en stresset hverdag, hvor der ikke er tid til at slappe af og give din krop og dit hoved den ro, den har behov for? Så kan vi hjælpe dig.