Behandling med øreakupunktur og NADA

En behandling med øreakupunktur eller NADA er en effektiv behandling, da behandlingen har en hurtig og stærk effekt. Behandlingen er meget effektiv imod bl.a. stress, smerter og tankemylder. Du vil mærke en positiv ændring efter få behandlinger.

450,00 kr.

Ved første behandling er der et tillæg på 150,00 kr
til journaloprettelse

Øreakupunktur ved Kirsten Basballe

En behandling med øreakupunktur er en effektiv behandling, da behandlingen har en hurtig og stærk effekt.

En behandling med øreakupunktur kan bl.a. bestå af øreanalyse, øremassage, palpering af øret og evt. få sat nåle i øret.

Inden behandlingen snakker vi om hvilken metode, der vil være den rette for dig.

Behandlingen foregår ved, at du sidder behageligt i en stol eller ligger på briksen. Her vil jeg diagnosticere dine ører, hvorefter selve behandlingen vil gå i gang.

En behandling tager op til 45 min.

Øreakupunktur virker bl.a. imod stress, smerter i muskler og nervebaner, problemer med organerne, hovedpine/migræne, allergi, trang til søde sager, tankemylder og meget mere…

Vidste du, at du kan få lavet øreakupunktur uden at få nåle i ørene?

Hvis du er utryg eller bare synes, det er ubehageligt at få nåle i ørerne, har du mulighed for at få palperet øret og evt. få sat magnetplastre på øret. Der er ingen smerte forbundet med at få sat magnetplastre på øret, da det sidder ovenpå huden. Plastrene bliver sat på de aktive punkter i øret, og har en effektiv langtidseffekt. Du skal selv aktivere magnetplastrene ved at give dem et let tryk 3-4 gange om dagen. Hvert tryk skal holdes i 1-3 min. Når magnetplastrene har siddet i 4-5 dage, skal de fjernes. Ligeledes hvis der opstår irritation.

NADA-metoden kan bruges af alle!

NADA-metoden er en form for øreakupunktur, hvor du får sat op til fem nåle i hvert øre. Nålene skal sidde i ørerne i 30-45 minutter alt efter problemstillingen. Du vil enten sidde i en behagelig stol eller ligge på briksen i klinikken, imens behandlingen foregår.
NADA hjælper dig til at genvinde selvkontrollen. Herefter får du de ressourcer, du har brug for til at genvinde kontrollen over dit eget liv og træffe de valg, der er nødvendige for at kunne ændre dit liv til det bedre.
NADA-metoden kan bruges til at afhjælpe rigtig mange symptomer, men det kræver ikke, at du har en diagnose, det kræver blot, at du har viljen til at arbejde med dig selv.
Nada fjerner/mindsker angst, stress, depression, ubalance i kroppen, psykisk og fysisk uro, tankemylder, søvnbesvær, vrede/aggressioner, eksamensangst og trang ved alt slags afhængighed (alkohol, nikotin, medicin, sukkertrang osv.).

Efter få behandlinger med NADA bliver det lettere for dig at håndtere dine følelser. NADA giver både indre ro, men hjælper også med at bygge dit antistress system op igen.

 

Har du læst vores blogopslag om NADA-metoden?

 

Sunhedssektoren gør brug af NADA

Indenfor bl.a. de socialpædagogiske opholdssteder har man i de senere år benyttet NADA-metoden til at reducere angst og uro i kroppen med stor succes. Dette har gjort, at menneskene har fået mere ro og bedre livskvalitet i deres hverdag og deres dosis af beroligende medicin er blevet nedsat.
Indenfor ældresektoren er man også begyndt at få øjnene op for denne behandling og den store effekt, det har på de behandlede.

Læs mere her…