Individuelt onlineforløb
Ingen ventetid

 

Hos Ro & Velvære har vi valgt at lave onlineforløb til dig, der har brug for hjælp til dine udfordringer. Forløbet er personligt tilrettelagt til dig og dine udfordringer – dvs. du får præcis den hjælp, du har brug for.
På denne måde sikrer vi os, at du kommer godt igennem forløbet på den hurtigste og mest effektive måde.
Alle onlineforløb foregår via telefon og computer – dvs. du skal ikke køre ned til vores klinik for at få hjælpen. Du kan arbejde med de redskaber, du får, hjemme hos dig selv, når det passer ind i din hverdag.

Du kan komme i gang med det samme
– hos os er der ingen ventetid.

Intensivt onlineforløb i smertehåndtering

Lær at tackle dine smerter på en ny og bedre måde. Onlineforløbet er til dig, der har smerter hver dag, og gerne vil have hjælp til at få det bedre. Forløbet er personligt tilrettelagt, hvor du vil modtage relevante teknikker til at arbejde med dig selv, så du får den rette hjælp, og du vil blive fulgt af os hele vejen via motiverende samtaler.

Husk: hos os er der ingen ventetid. Du er i gang med det samme.

Lær at se dit barns sensitivitet
som en styrke

10 ugers online mentorforløb til dig, der har et sensitivt barn. Slip af med bekymringerne omkring dit barn og få ro i maven.
”At være sensitiv behøver ikke at være en udfordring. På forløbet lærer du, hvordan du og dit sensitive barn kan bruge sensitiviteten som en styrke.”

Husk: hos os er der ingen ventetid. Du er i gang med det samme.

Lær at håndtere din stress

Glæd dig.

Vi har allerede et onlineforløb om håndtering af din stress på tegnebrættet, og det bliver offentliggjort om ganske kort tid.