Full 2
Behandling for ondt i ryggen fra 18 år

KRANIO SAKRAL TERAPI

Behandling for ondt i ryggen


Blid og effektiv behandling uden knæk og hårde bevægelser

 

 

Vores behandling for ondt i ryggen er til dig, der i perioder har ondt i ryggen. Oplever du, at din ryg bliver øm, når du f.eks. har siddet for meget ned, kørt langt i bil eller lavet noget, du ikke plejer, er denne behandling med kranio sakral terapi for ondt i ryggen noget for dig.

 

Når ryggen gør ondt, skyldes det som oftest spændinger og låsninger i ryggen på grund af forkerte arbejdsstillinger eller gentagende bevægelser. Når disse spændinger bliver løsnet op, og musklerne igen bliver bløde og smidige, vil du opleve en større bevægelighed og smertelindring.

 

Har du også dårlig ryg?

 

Vi behandler mange voksne, der døjer med ondt i ryggen. De oplever forskellige gener og udfordringer, der generer dem i dagligdagen.

Udfordringerne og generne kan f.eks. være:

 

  • Ondt i ryggen

  • Stive muskler i lænd og ben

  • Summende fornemmelse i benene

  • Hold i lænden

  • Problemer med hofter og bækken

  • Fastlåst bækken

  • Iskiassmerter

 

Listen er blot eksempler på nogle af de udfordringer, du kan støde på, hvis du har ondt i ryggen.

Kan du genkende en eller flere af disse ting, er en behandling med kranio sakral terapi mod ondt i ryggen noget for dig.

 

Du skal gøre noget nu 

 

Når din ryg begynder at gøre ondt, er det vigtigt, du får gjort noget ved det. Smerterne er din krops måde at fortælle dig, at den trænger til opmærksomhed og afspænding. Derfor anbefaler vi alle, der kan sige ja til bare en af tingene på listen ovenover til at booke tid til vores behandling for ondt i ryggen med kranio sakral terapi.

 

Kranio sakral terapi er en ganske blid og effektiv behandlingsmetode, hvor du får små tryk de steder, hvor låsningen/spændingen sidder. Der er ikke forbundet knæk, træk eller pludselige bevægelser i behandlingen.

 

Efter behandlingen vil du føle dig afslappet og de steder, der gjorde ondt, er mere bevægelige.

 

OBS: har du haft ondt i ryggen igennem længere tid, eller har en diagnose med rygproblemer, anbefaler vi dig at booke vores behandling med 1 times kranio sakral terapi. Den kan du læse mere om her.

Sådan foregår en behandling

 

Behandlingen startes med en kort samtale, hvor vi spørger ind til dine udfordringer. Disse informationer er med til, at vi kan give dig en personlig tilrettelagt behandling.

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger på ryggen på briksen, fuldt påklædt, evt. under et tæppe, hvis du har behov for det og lytter til afslappende musik.

Selve behandlingen består af små blide tryk på de steder, hvor spændingerne sidder. Du vil føle det som blid bindevævsmassage.

 

Behandlingen varer op til 30 min, og efterfølgende vil du føle dig afslappet, da behandlingen får ro på dit nervesystem, så du kan slappe af igen.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandlingen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til Kirsten på 
tlf: 23 91 61 50 eller maile til os. Vi besvarer opkald og mails i åbningstiden. Vores åbningstider finder du nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Behandling for ondt i ryggen

Varighed: op til 30 min.

349,00 kr.

296,50 kr.

Medlemspris

 

349,00 kr.

Normalpris

Priser

Prisen er ekskl. opstartsgebyr på 100 kr., der betales ved den 1. behandling hos os.

Medlemspriser

Medlemsprisen er kun for medlemmer. Medlemskabet koster 69 kr./md. Læs alle fordelene her.

behandler:

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50
Behandler børn fra 6 år og opefter

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50
Behandler børn fra 1 år og opefter

Kundeanmeldelser

Ingen sygemelding

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Kirsten hjælper mig, når jeg har ondt i ryggen.

Jeg har siddet på kontor i mange år, og det er ved at være hårdt for min ryg. Derfor vælger jeg at komme til behandling hos Kirsten. Det har ikke været nødvendig for mig, at melde mig syg med dårlig ryg siden, jeg startede hos hende.

Tove

Slut med hold i lænden

Rated 5,0 out of 5
december 9, 2023

Jeg går til behandling hos Kirsten for min ryg.

Jeg har igennem mange år haft hold i lænden og iskias smerter et par gange om året, men efter at jeg er startet på behandling med kranio sakral, er det sjældent, jeg døjer med ryggen.

Hans