Nyt år – ny chance!

Nyt år – ny chance

Så hedder året 2020.

Et helt nyt år ligger foran os. Der er rigtig mange af os, der har alle mulige nytårsforsæt. Mange af dem holder ALDRIG, og så kan vi sidde der efterfølgende og dunke os selv oveni hovedet med, at vi kan heller ikke finde ud af noget – og se nu, du kunne ikke engang overholde dit nytårsforsæt.

Jeg duer ikke til noget!

Men det er da den største løgn til dato!

Selvfølgelig duer du til noget – ellers ville du jo slet ikke være der, hvor du er i dag. Det kan da godt være, det ville være rart at have en million på bankbogen, veje 10 kg mindre, stoppe med at ryge eller hvad det måtte være. Men gør det dig til et lykkeligere menneske – et bedre menneske?

Prøv at stille dig selv det spørgsmål.

Vi er sikre på, at du når frem til, at det ikke nødvendigvis gør dig lykkeligere – du vil måske opleve en lykkefølelse her og nu, hvis du f.eks. havde mange penge på bankbogen, men som bekendt kommer der også bekymringer med mange penge. Det følges ad.

Hvis nu du i stedet bruger lidt tid på at overveje, hvad der ville være det vigtigste for dig i 2020.

Måske er du én af dem, der har glemt at passe på dig selv? Har lidt for travlt på arbejdet, og hænger i bremsen når det endelig er fredag? Har konstant dårlig samvittighed overfor familien, fordi du igen er nødt til at sige nej til at være sammen med dem på grund af dine smerter?

Hvad ville det være værd for dig, at kunne gøre noget ved det?

Vi er sikre på, at det ville være mere værd for dig, at få det bedre fysisk og psykisk end at have en million på bankbogen, for hvis DU ikke har det godt, hvad betyder pengene så – du har jo alligevel ikke overskud til at bruge dem?

Derfor vil vi slå et slag for, at året 2020 bliver året, hvor vi stepper op, og gør noget godt for os selv. Vi søger den hjælp, vi har brug for – hvad enten det er hos os, eller hos anden behandling – det er lige meget, men vi kan i hvert fald love dig:

Hvis du ikke gør noget, sker der overhovedet ikke noget med den situation, du sidder i lige nu.

Vi er der for dig, og vi er klar til at hjælpe. Også hvis du har brug for hjælp til at finde ud af, hvad der kunne være det rigtige for dig.

Gør året 2020 til året, hvor du prioriterer dig selv!

Vi ønsker dig et rigtig godt nytår

Mvh
Kirsten og Helle
Ro & Velvære