Nada metoden

Vi tilbyder behandlinger med NADA, der er en behandlingsform med øreakupunktur. Metoden er simpel og kan give dig ro i dit nervesystem, så du bedre er i stand til at arbejde med dig selv.
NADA-metoden er hjælp til selvhjælp.

Hvorfor vælge en NADA-behandling?

Nada-metoden kan ændre din tankeproces. Give dig energi, ro og overskud, så du har mulighed for fordybelse – og kan lave den rette plan for dig. Roen og fordybelsen er især vigtig så du kan træffe den rette beslutning om dit nytårsforsæt.

NADA- metoden er et rigtigt godt hjælpemiddel til dig. Det giver dig kort og godt ro i hele nervesystemet, mindsker stress, så din krop og psyke får den nødvendige ro til at kunne bevare selvkontrollen selv i de svære situationer, hvor der er størst risiko for, at du ”falder i”. NADA metoden kan bruges til ethvert nytårsforsæt. Du vil måske spise sundere, skære ned på søde sager, stoppe med at ryge, tage bedre hånd om dig selv, nedsætte stressen i din hverdag eller andet.

Når du får en NADA-behandling vil din angst/bekymring mindskes, og du vil føle dig stærkere og bedre rustet til at ændre dine handlemønstre og turde stå fast ved dit valg.

Sådan foregår behandlingen:

Behandlingen foregår ved, at vi først har en kort samtale omkring, hvorfor du har valgt NADA-metoden. Dette gør vi for at sikre, at det er den rette behandling for dig. Herefter sidder du enten i en stol eller ligger på briksen, hvorefter vi sætter 3-5 nåle i begge ører. Hvis du ønsker det, har du mulighed for at høre afslappende musik, ellers vil der være ro i lokalet, så du kan koncentrere dig om at mærke dig selv. Ved en NADA-behandling er det vigtigt, at du giver dig tid til at mærke den afslappende virkning, da det giver den optimale effekt af behandlingerne.
Efter endt behandling tager vi nålene ud af dine ører og vi sætter evt. magnetplastre i ørerne for at forlænge effekten.

Det er forskelligt, hvor mange behandlinger klienter har behov for, men effekten mærkes allerede efter 2-3 behandlinger.

NADA-metoden bruges også som forebyggelse af tilbagefald.

Med venlig hilsen

Kirsten Basballe og Helle Basballe