Min hverdag med en nervesygdom

Jeg har en nervesygdom, der gør, at jeg ofte har meget ondt i kroppen, og når jeg får et attack, er det benene, der bliver ramt.

 

Jeg vågnede en sådan morgen – med et attack. Jeg kunne ikke bevæge benene, det føltes, som om de skulle eksplodere, som om der var ild i dem, og som om der var stukket en lang spids syl op igennem fodsålen og videre op til knæet. Jeg var hårdt ramt af nervesmerter.

 

Jeg måtte anstrenge mig for at komme ud af sengen.

 

Jeg snakkede med min mand om, hvad jeg kunne gøre, da vi skulle til en stor familiekomsammen om eftermiddagen, og den ville jeg bestemt ikke gå glip af. Jeg synes, jeg går glip af rigeligt i hverdagen, da jeg ofte er nødt til at melde fra til forskellige aktiviteter pga. smerter og den træthed, der følger med.

 

Min mand foreslog at ringe til Kirsten fra Ro og velvære. Jeg kender Kirsten, da hun har behandlet mig med kranio sakral terapi flere gange, og jeg kommer jævnligt i klinikken for at forebygge mine attacks som forårsager mine nervesmerter. Behandlingerne kan selvfølgelig ikke fjerne min sygdom, men de gør, at jeg kan have en tålelig hverdag.

 

Jeg ringede til Kirsten, og hun sagde, at jeg skulle komme i klinikken om formiddagen. Så ville hun hjælpe mig med Lifewave plastre, så jeg kunne få det bedre.

 

 

Da jeg kom derned, spurgte Kirsten bl.a., hvor ondt jeg havde det på en smerteskala fra 1-10. Jeg sagde 10, da jeg ikke havde oplevet en sådan smerte i lang tid.

 

Kirsten bad mig drikke vand, imens hun afprøvede forskellige placeringer for forskellige Lifewave plastre, og da der var gået 30 min. var mine smerter væk! De var faktisk nede på under 1, hvilket jeg ikke har oplevet i flere år. Min hovedpine, som jeg egentlig ikke havde nævnt for Kirsten, forsvandt også.

 

Jeg forstår stadig ikke, hvordan sådan nogle små runde smerte plastre kan fjerne mine smerter. Godt nok kender jeg lidt til dem, for jeg bruger i forvejen antistress plasteret og søvnplasteret fra Lifewave til at få ro på kroppen og en god nattesøvn, og jeg kan tydeligt mærke, hvis jeg ikke bruger dem, men alligevel?

 

Nu er der gået et par uger, og mine smerter i benene er stadig ikke taget til. Min ryg har det også fint, og hovedpinen er ikke vendt tilbage.

 

Det eneste jeg fortryder er, at jeg ikke kontaktede Kirsten noget før, for at afprøve Lifewaves smerteplastre. Så kunne jeg have sparet mig selv for flere måneder med mange smerter.

 

Nu er jeg ikke længere bange for at få rigtigt ondt, for nu ved jeg, hvad jeg skal gøre for at få det bedre, og så endda hurtigt og nemt. Og hvis jeg er i tvivl, har jeg aftalt med Kirsten, at jeg kontakter hende, så vil hun hjælpe mig.

 

 

Med venlig hilsen

Karina

 

Har du også brug for hjælp til dine smerter, kan du læse mere om Lifewaves naturlige apotek lige her.