Lifewave produkter

plastre  •  plastre inkl. online guide  •  håndbøger

 

 

Lifewave har igennem årene designet flere forskellige slags plastre, der alle kan afhjælpe forskellige symptomer. 

 

Hos mig kan du købe de viste plastre stykvis eller i hele pakker.

 

Du har også mulighed for at købe en eller flere af mine sammensatte startpakker (plastre inkl. online guide), som du kan læse mere om længere nede på siden.

 

Jeg har skrevet håndbøger om Lifewave. Håndbøger, som du kan bruge, når du er ny i brugen af Lifewave, eller gerne vil have inspiration til, hvor du kan sætte plastrene.

 

Du kan læse mere om mine håndbøger nederst på siden.

 

 

Køb plastre uden abonnement og binding.

 

Nedenunder finder du en liste over de plastre, du kan købe af mig. Klik på knappen "læs mere" under det billede, du gerne vil læse mere om.

 

 

Plastre inkl. online guide

 

Er du ny i brugen af Lifewaves plastre, er mine Lifewave pakker en god og nem måde at komme i gang på. For ligesom med alt andet nyt, kan det ofte virke lidt uoverskueligt at sætte sig ind i, hvordan man bruger Lifewaves plastre.

 

Derfor har jeg sammensat plastre inkl. online guide til forskellige udfordringer til både børn og voksne.

 

Mine Lifewave pakker indeholder Lifewave plastre og en online guide, der fortæller dig, hvor du skal sætte plastrene, så du hurtigt og nemt kan komme i gang.

 

Online guiden er skrevet i et sprog, der er til at forstå, også uden at have kendskab til Lifewaves plastre i forvejen.

 

Klik på et af billederne nedenunder og læs mere om, hvordan du kan hjælpe dig selv eller dit barn.

 

Har du en anden udfordring, du gerne vil have hjælp til, tilbyder jeg telefoniske Lifewave konsultationer. Den kan du online booke lige her.

 

 

Håndbøger i Lifewave

 

Jeg har skrevet håndbøger i Lifewave til dig, der gerne vil hjælpe dig selv og dem, du holder af på en nem og effektiv måde.

Håndbøgerne er skrevet i et letforståeligt sprog og indeholder beskrivelser og illustrationer af, hvor du skal sætte Lifewaves plastre alt efter, hvilken udfordring du gerne vil lindre.

 

Jeg har valgt at beskrive hjælpen til de udfordringer, der er ”mest almindelige”, dvs. dem jeg hjælper mine kunder mest med. Har du en specifik udfordring, du gerne vil have hjælp til, er du altid velkommen til at booke en telefonisk Lifewave konsultation hos mig. Du kan læse mere om konsultationen lige her.

 

Du behøver ikke have kendskab til Lifewaves plastre i forvejen for at have glæde af håndbøgerne.

 

Du kan se mit udvalg af Lifewave håndbøger nedenunder.

 

Håndbog i Lifewave
Rejseapoteket
Håndbog i Lifewave til babyer og børn
Gratis Vejledning