Lifewave plastre et naturligt alternativ

Vidste du, der findes et naturligt alternativ til den ordinære medicin kaldet Lifewave plastre? – et alternativ, der kan hjælpe dig inden symptomerne udvikler sig til f.eks. forkølelsesvirus eller influenza – eller i værste fald som for min datter lungebetændelse.

Jeg skulle til det årlige lægetjek i går. Som sædvanlig var der ventetid ved lægen, og jeg fik fornøjelsen af at sidde i venteværelset 45 minutter, inden det blev min tur. Mens jeg sad der, kom flere mødre med deres små børn.

Alle børnene havde tydelig besvær med at trække vejret. De hostede meget og hev nærmest efter vejret. Ind kommer også 3 voksne, som har de samme symptomer. Jeg tænker, der må være en virus i omløb, og det nok er patienter, der har fået en akut tid. Derfor er min tid ved lægen forsinket, hvilket er ok, for det kunne jo være mig, der havde brug for en akut tid næste gang.

Mødrene til disse børn ser trætte og bekymrede ud – deres psykiske overskud er helt i bund, og de voksne med de samme symptomer har det heller ikke godt. Børnene græder og er meget urolige. Mødrene kigger undskyldende rundt i venteværelset, imens kigger vi andre forstående på dem. Jeg taler med en af mødrene, og siger til hende, at hun skal ikke undskylde noget. Det er helt forståeligt, at hun har det på den måde, når hendes lille pige er syg, jeg forstår udmærket hendes psykiske overskud er helt i bund. Hendes lille pige er meget træt og har let til tårer, det er hårdt for enhver forælder.

Én efter én kommer de ud med recepter. Deres børn har lungebetændelse, og der venter nu mange dage med penicillin behandling for de små børn. De voksne der ankom samtidig har også lungebetændelse, og skal hurtigt på apoteket og hente deres penicillin, så de kan få det bedre.

Børnene skal nu igennem en penicillin behandling, der er meget hård for deres små kroppe, og ikke mindst en hård tid for forældrene til børnene – det skal nævnes, at den flydende penicillin til børn lugter ganske forfærdelig, og sjældent er et stort hit hos de helt små. Det kræver ofte et stort psykisk overskud fra forældrene ofte mødrene, når de små børn skal have penicillin.

Hvad nu, hvis der kunne gøres noget andet og mere skånsomt for børn og voksne end penicillin behandlingen. Ville det ikke være fantastisk, hvis vi kunne gøre noget før en luftvejs infektion, feber og influenza udvikler sig til lungebetændelse?

Det lyder næsten for godt til at være sandt, men Lifewave plastrene kan hjælpe børn og voksne, når feber og hoste starter. Det er en helt naturlig behandling uden de hårde kemikalier for kroppen.

Min datter på 2 ½ år, var igennem en hård omgang med høj feber og lungebetændelse i november. Hvis jeg vidste, disse plastre fandtes, ville jeg have kunnet gøre noget andet for hende, inden hun fik lungebetændelse. Jeg kunne være sluppet for 10 dage, hvor jeg 3 gange om dagen skulle sidde og holde hende, mens hun skreg og græd hysterisk, mens jeg sad med en engangssprøjte og gav hende penicillin i munden. 10 dage, hvor jeg stort set ikke fik noget søvn, og hvor mit psykiske overskud var helt i bund.

Nu tænker du måske – det er nok for dyrt, og virker disse Lifewave plastre overhovedet. Er det ikke bare endnu noget smart, de har fundet på? Vi kender jo penicillin, og det er det eneste, der virker?

Jeg troede heller ikke på det, da jeg læste om disse Lifewave plastre første gang. Nu er de en fast del af mit naturlige apotek. Jeg bruger dem til mig selv og min datter, når jeg kan mærke, at nu begynder feber, ondt i halsen og forkølelse. Kort sagt. Der hvor jeg før ville ty til panodil, bruger jeg nu de naturlige Lifewave plastre i stedet.

Kirsten tilbyder konsultation, hvor du gratis kan afprøve Lifewave plastrene, samt har mulighed for at købe Lifewave plastre til 5 dage. På den måde, kan du have et naturligt alternativ liggende i dit medicinskab. Noget du kan bruge forebyggende, førend symptomerne udvikler sig.

Har du også brug for hjælp?

Med venlig hilsen

Helle Basballe