Lifewave

Dit naturlige apotek

Ville det ikke være rart, hvis du havde et naturligt alternativ til dig og din familie, når der er brug for f.eks. smertebehandling eller behandling i forbindelse med influenza, søvnproblemer, stress eller indre uro?

Tag et kig på mine Lifewave pakker til børn og voksne og invester i en hurtig og effektiv hjælp til dig og dem, du holder af.

Mine Lifewave pakker til børn og voksne
                                           
Hvad er Lifewave?

 

Lifewaves produkter er til dig, der ønsker en naturlig og ufarlig behandling af f.eks. søvnproblemer, indre uro, stress og smerter.
Du finder oversigten over Lifewaves produkter i nederst på siden.

 

Plastrene indeholder kun naturlige stoffer såsom ilt, vand og aminosyrer. Disse stoffer findes allerede i din krop, og er en del af et sundt og velfungerende helbred.

 

Lifewaves plastre er fuldstændig sikre. De er hermetisk forseglede, så ingen af de naturlige stoffer trænger ind i huden omkring plastret.

 

Når disse naturlige stoffer ikke virker optimalt i vores krop og celler, f.eks. på grund af stress og smerter, er det, at vi bliver syge.

 

Hvem kender ikke til det med at have meget travle og stressede perioder på vores arbejde. Det er lige præcis i disse situationer, vi ofte bliver syge. Vi skal yde vores optimale, men på grund af stress kommer de naturlige stoffer ikke ud i vores celler og muskler, så vi kan yde det, der kræves af os.

 

Vi oplever f.eks., at vi får smerter i hoved, nakke eller ryg på grund af spændinger, og at mælkesyren ophober sig i vores muskler, der bliver ømme og stive. Nogle får endda en slem omgang influenza med høj feber og sygemelding.

 

I disse situationer kan Lifewaves produkter hjælpe dig, inden det udvikler sig til smerter, spændinger og sygdom.

 

Du vil blive hjulpet på en nem og naturlig måde, helt uden kemi.

Hvordan ser plastrene ud?

 

Plastrende er små og runde, lidt mindre end en 5 krone. På bagsiden er der to stykker papir, som tages af, når plasteret skal i brug.

Plastrene er nemme at have med, de fylder næsten ingenting og kan være i en taske eller pung.
Du finder oversigten over Lifewaves produkter nederst på siden.

 

Rigtig mange af mine kunder har gjort Lifewave til en del af deres hverdag, så de hurtigt, nemt og på en naturlig måde kan lindre symptomer som f.eks. stress, smerter, indre uro, søvnproblemer, maveproblemer, allergi og meget mere.

 

Lifewave har udviklet forskellige slags plastre, der hver især har forskellige egenskaber og er derfor specialdesignede til at sende bestemte signaler til din krop.

Det kan være svært at finde ud af på egen hånd, hvilke plastre du skal bruge, og hvor du skal sætte dem. Derfor tilbyder jeg Lifewave konsultationer til dig, der gerne vil vide præcis, hvilket plaster du skal investere i for at få det bedre hurtigt.

Hvad er en Lifewave konsultation?

 

En konsultation hos mig er en fortrolig samtale, hvor jeg fortæller dig, hvordan Lifewaves plastre kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Konsultationen foregår telefonisk, så du kan sidde derhjemme og blive klogere på, hvad du skal gøre for at få det bedre.

Når du booker en konsultation hos mig, vil du få:

Viden om, hvilke plastre du skal sætte på, for at mindske / fjerne dine udfordringer.

Tilsendt en vejledning i brug af Lifewaves produkter (hvad du skal være opmærksom på ved brugen af produkterne).

Viden om, hvor du skal sætte plastrene (det kan være forskelligt, hvad der virker bedst, alt efter hvordan din krop reagerer på plastrene, derfor kan det være svært at finde ud af uden vejledning i dette.).

Tilsendt billeder og vejledning i, hvor du skal sætte det enkelte plaster.

Mulighed for en opfølgende konsultation, hvor du sikrer dig, at du bruger plastrene rigtigt.