Lifewave

Dit naturlige apotek

Alle har brug for lidt hjælp engang imellem…

 

Og i disse tider er et quickfix nogle gange at foretrække.

Ofte betyder quickfix netop det – en hurtig løsning her og nu på et problem, der ofte kommer igen.

Men med mine Lifewave pakker til både børn og voksne kan du ”risikere”, at der ikke skal mere til end en enkelt pakke.

 

Mine quickfix pakker er sammensat på en måde, så du får hvad du har brug for:

 

– De specifikke plastre, der lindrer de symptomer, du kommer med.

– En udførlig og letforståelig guide til, hvor du skal sætte plastrene og hvornår (det er nemlig ikke ligegyldigt, hvordan du sætter plastrene, hvis du vil have den fulde effekt).

– Mulighed for ekstra vejledning i Lifewave.

 

Tag et kig på mine Lifewave pakker, der er opstillet nedenunder og se, om det ikke også er noget for dig. Klik på det billede, du gerne vil læse mere om.

Hvad er Lifewave Plastre?

 

Lifewave er en måde at holde dig sund og rask, samt passe på dit helbred og din hud.
Lifewaves produkter er til dig, der ønsker en naturlig og ufarlig måde at behandle f.eks. søvnproblemer, indre uro, stress, smerter eller dårligt immunforsvar.

Du finder oversigten over Lifewaves plastre nederst på siden.

 

Plastrene indeholder kun naturlige stoffer såsom ilt, vand og aminosyrer. Disse naturlige stoffer findes allerede i din krop, og er en del af et sundt og velfungerende helbred.

 

Plastrene kan bruges af både de helt små børn og de voksne.

 

Lifewaves plastre er fuldstændig sikre. De er hermetisk forseglede, så ingen af de naturlige stoffer trænger ind i huden omkring plastret.
Når disse naturlige stoffer ikke virker optimalt i vores krop og celler, f.eks. på grund af stress og smerter, er det, at vi bliver syge.

Hvem kender ikke til det med at have meget travle og stressede perioder på vores arbejde. Det er lige præcis i disse situationer, vi ofte bliver syge. Vi skal yde vores optimale, men på grund af stress kommer de naturlige stoffer ikke ud i vores celler og muskler, så vi kan yde det, der kræves af os.

Vi oplever f.eks., at vi får smerter i hoved, nakke eller ryg på grund af spændinger, og at mælkesyren ophober sig i vores muskler, der bliver ømme og stive. Nogle får endda en slem omgang influenza med høj feber og sygemelding.

I disse situationer kan Lifewaves produkter hjælpe dig, inden det udvikler sig til stress, smerter, dårligt immunforsvar (som f.eks. forkølelse, inflammation og allergi).

 

Du vil blive hjulpet på en nem og naturlig måde, helt uden kemi.

Plastrende er små og runde, lidt mindre end en 5 krone. På bagsiden er der to stykker papir, som tages af, når plasteret skal i brug.

Plastrene er nemme at have med, de fylder næsten ingenting og kan være i en taske eller pung.
Du finder oversigten over Lifewaves produkter nederst på siden.

Rigtig mange af mine kunder har gjort Lifewave til en del af deres hverdag, så de hurtigt, nemt og på en naturlig måde kan lindre symptomer som f.eks. stress, smerter, indre uro, søvnproblemer, maveproblemer, allergi og meget mere.

Lifewave har udviklet forskellige slags plastre, der hver især har forskellige egenskaber og er derfor specialdesignede til at sende bestemte signaler til din krop.

Det kan være svært at finde ud af på egen hånd, hvilke plastre du skal bruge, og hvor du skal sætte dem. Derfor tilbyder jeg Lifewave konsultationer til dig, der gerne vil vide præcis, hvilket plaster du skal investere i for at få det bedre på en hurtig og effektiv måde.

Book en Lifewave konsultation hos mig,
og jeg hjælper dig til at få det bedre.

 

En konsultation hos mig er en fortrolig samtale, hvor jeg fortæller dig, hvordan Lifewaves plastre kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Konsultationen foregår telefonisk, så du kan sidde derhjemme og blive klogere på, hvad du skal gøre for at få det bedre.

Al vejledning m.m. bliver sendt til dig, så du altid er i trygge hænder og ved præcis, hvad du skal gøre for at hjælpe dig selv eller dem, du holder af.

En telefonisk Lifewave konsultation hos mig koster kr. 150,-

Når du booker en konsultation hos mig, vil du få:
  • Viden om, hvilke plastre du skal sætte på, for at mindske / fjerne dine udfordringer.

 

  • Tilsendt en vejledning i brug af Lifewaves produkter (hvad du skal være opmærksom på ved brugen af produkterne).

 

  • Viden om, hvor du skal sætte plastrene (det kan være forskelligt, hvad der virker bedst, alt efter hvordan din krop reagerer på plastrene, derfor kan det være svært at finde ud af uden vejledning i dette.).

 

  • Tilsendt billeder og vejledning i, hvor du skal sætte det enkelte plaster.

 

  • Mulighed for en opfølgende konsultation, hvor du sikrer dig, at du bruger plastrene rigtigt.