Lever du i højt tempo med stress?

 

Vi lever i en verden, hvor alting foregår i højt tempo med stress. Alt skal foregå hurtigt. Det er både i vores arbejdsliv og privatliv. Det er moderne at have travlt. Prøv at ligge mærke til hvad folk laver, når de står og venter på bussen. Du vil opdage alle står med hovedet nede i mobilen. Det skal se ud som om vi laver noget hele tiden. Der er stort set ikke nogen, der ”bare” sidder og venter på bussen.

 

Vi skal være ”på” hele tiden. Der er altid lige en opdatering der skal tjekkes, eller en arbejdsmail der skal reageres på. Du kan måske også lige nå at lave et par opkald mens du venter på bussen eller står i kø i supermarkedet?

 

Det er derfor særlig vigtigt, at vi også husker at passe på os selv i den travle hverdag. Hvis vi ikke passer på os selv og bevarer vores psykiske overskud, kan vi ikke være der for vores omgivelser/familie og give dem den nødvendige opmærksomhed.

 

Hvornår har du sidst spurgt dig selv om, hvad du egentlig har allermest brug for lige nu?
Hvis du tør spørge dig selv, vil svaret ofte være ro i hovedet, psykisk overskud og mindre stress i hverdagen, så du synes, du kan være der for dine omgivelser/familie. At du har tid og psykisk overskud til at høre om deres dag.

 

Det er vigtigt, du ikke bare kører videre i samme tempo, men at du vælger at stoppe op og lytte til, hvad det er, din krop forsøger at fortælle dig. Din krop har brug for ro og hvile og ikke mindst en ordentlig nattesøvn.

 

Hvis disse faktorer opfyldes, vil du opleve, at dit nervesystem falder til ro, og stresshormonerne i din krop formindskes. Dit psykiske overskud bliver større.

 

Vi oplever dagligt i vores klinik, at der kommer flere efterspørgsler på behandlinger, specifikt målrettede stress og energiboost. Derfor introducerer vi nu vores nye behandlingspakker. Du kan læse mere om vores behandlingspakker på vores hjemmeside.

 

Det er vigtigt, at du passer på dig selv, for at du kan hjælpe andre. Vi kan og vil rigtig gerne hjælpe dig på vej til en lettere og mere overskuelig hverdag.

 

Du kan læse mere om vores blide og effektive behandlinger her.

 

 

Med venlig hilsen

Kirsten Basballe og Helle Basballe

Ro & Velvære