Vi er rigtig glade for vores kunder og for, at de vælger netop os til at hjælpe dem til at få det godt igen. Vi synes, det er en helt fantastisk forandring, der sker med vores kunder, når de får det godt igen.

De får det bedre, bliver gladere og får mere overskud i hverdagen, og vi er så heldige at få lov til at følge dem igennem denne forandring.

Læs med nedenunder og find ud af, hvad kunderne siger om os og vores behandlinger.

Urolig baby

Vi har været til to behandlinger med vores datter på nu 5 mdr. For os som familie har det været en helt igennem fantastisk oplevelse, for det er så meget mere end bare en behandling, det er så hjerteligt.

Det er efterhånden en sjældenhed, at man kan gå ind et sted, hvor man bare føler, at man kan være fuldstændig sig selv og man møder en, hvor man bare åbner op uden egentlig at tænke over det.

Men sådan var det ved mødet med Helle, og det var som om, at hun kendte eller kunne aflæse os.

Vi følte os rigtig godt tilpas. Vores datter havde sin helt egen “dialog” med Helle og følte sig derfor også rigtig godt tilpas under behandlingen.

Efterfølgende kan vi virkelig se, hvor meget det har hjulpet, for der skete lige pludselig en helt masse med hende, både med at kunne trille om på maven fra den anden side også og få tæerne i munden osv.

Alt i alt har det bare været så god en oplevelse og vi har fået så meget med i rygsækken, som har givet så meget ro for os. Det var lige præcis det vi havde brug for. Vi kommer bestemt igen.

Tak Helle ❤️❤️

– Juanita

Baby med låst lænd

Har været hos Helle 2 gange med min datter på ca. 6 uger som var låst i lænden.

Hun blev låst op og jeg fik en rigtig god snak med Helle og blev mødt med forståelse og omsorg ❤️❤️

Vil virkelig varmt anbefale andre at bruge dette fantastiske sted man bliver mødt med anderkendelse, forståelse og omsorg ❤️

– Kamilla

Stress / indre uro

Det var rigtig dejligt at få behandling hos Ro & Velvære. Der var STOR faglighed og forståelse. Det gjorde mig rigtig tryg. Bagefter var jeg meget afslappet og følte mig godt tilpas.

Det var en helt fantastisk oplevelse, og jeg glæder mig rigtig meget til næste besøg hos pigerne.

-Anna

Motorisk uro

5 stjerner herfra! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Helle er så dejlig en person, med en skøn energi, og vores lille dreng hviler i sig selv efter at have været i hendes kyndige hænder

– Christine

Baby vil ikke sove

Vil godt indrømme at jeg var lidt skeptisk i starten, men det her er simpelthen det bedste jeg har gjort for min søn. Det var en fantastisk oplevelse og I får en kæmpe anbefaling herfra 🤗

Og så skal I lige se resultatet af en udhvilet dreng efter en god nattesøvn 😊

Fantastisk resultat

– Dodo

Baby med muskelspændinger

Helt fantastisk oplevelse! Jeg har været der med min datter på 5 uger som har muskelspændinger og allerede efter én behandling er der tydelig bedring 💃🏻

Derudover er det bare super rart og afslappende at komme der!

Man kan mærke at der er plads og tid til den enkelte og der er super god forståelse og sparring 👌🏻

Jeg vil varmt anbefale at tage herind 🌸

– Tanja

Iskias og diskusprolaps

Fantastisk resultat. Døjet med smerter i lænd og ben i mange år. Efter bare 3 behandlinger inde hos, Kirsten er det væk.

Utroligt at så blide behandlinger kan gøre det, andre behandlinger ikke kan.👍💪

– Peter

Piskesmæld og slidgigt

Så dejligt, at Ro og Velvære nu må lukke op igen.

Jeg var så heldig , at få en tid i torsdags til kraniosakralterapi hos Kirsten 💕 Og det var bare dejligt 💕

Jeg var ellers inde i en god rytme med 1 gang om måneden. Det kunne sammen med yogaøvelser og X39 lifewaveplaster holde mit piskesmæld og mine slidgigtsmerter nede.

Det er for det første en meget mere behagelig behandling end akupunktur, som jeg fik, før Ro og velvære åbnede klinik. Det er utroligt, hvad sådan en behandling kan sætte i gang i kroppen. Man får virkelig løsnet spændinger, stramme muskler og led, idet kraniosakralterapien går helt ind og arbejder med og blødgør bindevævet, som jo med alderen bliver mere og mere “stift”.

Og for det andet, at man altid mødes med utrolig venlighed og tid til at snakke om ens udfordringer, når man kommer i Ro og Velvære.

Jeg kan absolut varmt og ærligt anbefale at man prøver dette, hvis man går med nogle skavanker.

– Jane

Stress / indre uro

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Jeg anbefaler jer til alle, jeg kender.

I har virkelig hjulpet mig til at få ro på igen.

Jeg har faktisk fået det godt igen, det er jo helt utroligt.

– Peter

Baby med låst lænd

Super oplevelse ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Har været hos Helle 2 gange med min datter på 10 uger, som var låst i lænden. Hun blev låst op og jeg fik et par rigtig gode snakke med Helle og blev mødt med forståelse og omsorg.

– Mie