Kranio sakral terapi til dit barn

Kan kranio sakral terapi hjælpe mit barn?

Ja, kranio sakral terapi kan hjælpe dit barn. Det er en meget blid behandlingsform, der afstresser og afspænder kroppen.

 

Mange børn vil helst ikke fortælle de voksne, der er noget galt. Derfor kommer det ofte til udtryk som, at barnet har ondt i maven, hovedpine – har problemer med at sove, eller i oplever måske øget følsomhed/sensitivitet.

 

Det kan være svært at være forældre til et barn, der ikke har det godt. Det gør ondt på os, når vi kan se, der er noget galt med vores barn, og vi ikke ved, hvad vi skal stille op.

 

 

Børnebehandlerens anbefaling

 

Her vil jeg helt klart anbefale dig en af mine behandlinger med kranio sakral terapi til dit barn. Der er ingen lægekitler, sygehuse, diagnoser eller voksne, der kigger mærkelig på en.

 

Du møder en børnebehandler, der er super passioneret omkring sit arbejde, og som vil dig og dit barn det bedste.

 

Du skal ikke være nervøs for, at dit barn ikke kan ligge stille på en briks – det skal ikke være det, der er det afgørende.

 

Jeg er oprindeligt uddannet pædagog og er fyldt med gode og skøre idéer til, hvordan vi tackler det at skulle have behandling. Så der er ingen grund til stress og jag.

 

Hvis jeg vurderer, at der ikke er behov for yderligere behandling, siger jeg det til dig. Der er ikke forbundet lange og ugentlige behandlingsforløb her hos mig – oftest er det faktisk nok med 2-3 behandlinger af dit barn.

 

Det skal være en god oplevelse for dig og dit barn at få behandling hos mig, derfor vægter jeg højt, at i føler jer set og hørt.

 

Gode råd gives også med på vejen.

 

Derfor tøv endelig ikke med at bestille tid til dig barn.

 

Ja tak, jeg vil gerne læse mere om en børnebehandling.

 

Jeg glæder mig rigtig meget til at se jer.

 

 

Mvh
Helle Basballe
Baby og Børnebehandler hos Ro & Velvære