Kranio sakral terapi hjalp Bente af med smerterne!

 

Denne gang vil vi fortælle en personlig beretning fra Bente (navnet er opdigtet), da vi syntes det er en rigtig succeshistorie, der beskriver hvordan kranio sakral terapi kan hjælpe et menneske med så mange smerter, som Bente havde, til en hverdag, hvor hun nu kan nyde solen skinner. Bente har givet hendes samtykke til vi må bruge hendes historie.

 

Bente henvendte sig fordi hun oplevede store daglige smerter. Bente havde store problemer med at sove om natten, grundet kramper i hendes ben og stærke rygsmerter. Bente fortalte hun havde perioder, hvor hun havde slemme migræneanfald. Når hun fik disse migræneanfald, skulle hun afsted til hendes læge og have en indsprøjtning, der var ikke andet der hjalp hende.

 

Bente havde et dagligt forbrug af stærk smertestillende medicin, for at kunne holde dagligdagen kørende nogenlunde. Bente havde problemer med at gå, og oplevede ofte hendes syn blev påvirket af den kraftige hovedpine og nakkesmerter. Bente havde ydermere været igennem lange forløb ved fysioterapeut, men hun syntes ikke det gav den fulde effekt, og ville derfor gerne prøve en anden form for behandling. Lægen vidste ikke rigtig hvad han ellers kunne tilbyde, udover mere smertestillende.

 

 

Bente fortæller, hun blev meget frustreret og nedslået over denne besked. Hun vidste ikke hvad hun skulle gøre, og hun var heller ikke interesseret i mere smertestillende medicin. Bente så vores brochure på biblioteket, og den fangede hendes interesse. Hun kunne se, at de ord der var listet op på forsiden, var nogle hun kunne relatere til. Hun henvendte sig derfor til Kirsten, og de aftalte tid til første kranio sakral behandling.

 

Bente var spændt på at skulle i gang, og hun valgte at få de 3 kranio sakral behandlinger med 8 dages mellemrum som vi anbefaler, for at få det bedste resultat. Efterfølgende fik Bente en opfølgningsbehandling med kranio sakral terapi 1 gang om måneden.

 

Da Bente havde været igennem et behandlingsforløb med 3 behandlinger, fortalte hun Kirsten, at hun nu kunne sove om natten. Før hun gik i gang med behandlingerne vågnede hun ofte 3-4 gange om natten, og var ofte nødt til at skulle op og gå, fordi hun oplevede en skrækkelig uro og krampe i hendes ben og fødder. Samtidig fik hun rygsmerter. Nu oplevede Bente at hun vågnede én gang om natten, og hurtigt faldt i søvn igen. Hun fortalte, at hendes kramper i ben og fødder var blevet meget bedre, og at hendes smerter var begrænset til enkelte dage, og nu ikke daglige smerter. Migræneanfald havde hun stort set ikke haft siden hun påbegyndte forløbet.

 

 

Bente var positiv og rigtig glad for hjælpen. Hun kunne mærke, at hendes humør var blevet meget bedre, og hun oplevede de triste tanker og ”grå” skyer hun følte hun havde hængende over hovedet var forsvundet. Kirsten kunne mærke en stor forskel på Bente. Bentes krop var nu løsnet godt op, og Bentes humør var blevet meget bedre. Kirsten bemærkede især Bente ikke havde så let til tårer mere.

 

Ud fra Bentes fortælling og beskrivelse af hendes lægebesøg under første konsultation i klinikken, vurderede Kirsten at det kunne være godt for Bente, hvis hun fik et andet alternativ til den smertestillende medicin. Noget hun kunne bruge efter behov. Derfor introducerede Kirsten Bente til Lifewaves produkter. Bente var lidt skeptisk til at starte med, for hun troede ikke helt på, at så lille et plaster kunne være til så stor hjælp. Men Bente fortalte glad til næste kst behandling, at hun var meget overrasket over virkningen af Lifewave smerte plastre kombineret med kranio sakral behandlingen. Hun kunne mærke effekten så snart hun tog et plaster på.

 

 

Førhen ville Bente gå ud i medicinskabet, og finde det stærke smertestillende frem, for det var det hun havde fået ordineret af lægen. Hun syntes medicinen gjorde hende sløv, men hun kendte ikke anden behandling. Nu har Bente fået et alternativ – kranio sakral terapi og Lifewave plastre. Bente bruger forskellige plastre fra Lifewave bl.a. energi plaster, antistress, smerteplaster og søvnplaster. Hun bruger det efter behov, og får fortsat kranio sakral terapi ca 1 gang om måneden.

 

 

Nu tænker du nok, jamen, det skulle da være nok bare med kranio sakral behandling, men når en klient har så store smerteproblematikker som Bente og har haft det igennem mange år, kan det kræve lidt ekstra. Her er Lifewave plastrene rigtig effektive. De er helt naturlige, og der er ingen kemi i dem.

 

Du kan læse alt om vores behandlinger lige her.

 

 

Med venlig hilsen

Kirsten Basballe og Helle Basballe