Kom af med dine dårlige vaner med NADA metoden

NADA metoden kan hjælpe dig med at komme af med dine dårlige vaner som f.eks. langvarigt forbrug af smertestillende medicin.

I Danmark bliver der dagligt spist store mængder smertestillende håndkøbsmedicin, og selv børn får også disse.

I vores samfund er det præstationen, der er i fokus. Vi må ikke have ondt, vi skal præstere, og når kroppen begynder at brokke sig, rækker vi ofte ud efter de smertestillende. Vi kender det fra os selv, når influenzaen rammer os. Det er ofte meget ubelejligt, og vi har ikke tid til at ligge i sengen. Derfor bruger vi f.eks. Panodil til at dæmpe feber og andre symptomer.

Pludselig sidder vi i en situation, hvor det er nemmere at tage et par Panodiler eller andet for at klare sig igennem hverdagen, i stedet for at lytte til kroppens signaler. Til at starte med er det måske kun nødvendigt 2 gange om ugen, men langsomt vænner kroppen sig til, at den skal have mere, og det kan være svært at ligge det på hylden igen.

Er du bange for eller træt af at have ondt og spiser derfor dagligt eller periodevis smertestillende medicin som forebyggelse eller for at dulme smerterne?

Vidste du, at et dagligt forbrug kan medføre en forværring af dine smerter og ofte hovedpine? Selv et dagligt forbrug af smertestillende håndkøbsmedicin medfører overbelastning af dine nyrer og din lever, og kan få betydning for dit helbred i fremtiden.

Der er ikke noget være flov over. Det handler bare om, at du skal have andre redskaber til, at du kan træffe et bedre valg for din krop, end at række ud efter pilleglasset, når smerten bliver for svær.

Nada metoden kan hjælpe dig af med dine dårlige vaner.

NADA-metoden er en form for øreakupunktur. Metoden er simpel og meget effektiv. NADA-metoden er specielt egnet til dem, der gerne vil trappe ned på det daglige forbrug, da metoden påvirker nervesystemet på en positiv måde. Den styrker din selvkontrol så du bedre kan holde ved din beslutning, og din krop vil have nemmere ved at slappe af. Når du slapper af, er du mindre anspændt i din krop, og dette virker smertedæmpende.

NADA-metoden kan bruges til alle uanset deres helbred og styrker dig fysisk og psykisk. NADA-metoden er effektiv – også til dig, der har haft et langvarig brug af smertestillende medicin og som gerne vil trappe ned. NADA-metoden styrker din lever og nyrer til at detoxe, dvs. du udskiller dine affaldsstofferne hurtigere.

Allerede efter 2-3 behandlinger vil du kunne mærke en effekt af behandlingerne.

Læs også vores blogopslag fra sidste uge om NADA-metoden.

Vi gør opmærksom på, at du selvfølgelig altid skal følge din læges anvisninger.

Med venlig hilsen

Kirsten Basballe og Helle Basballe