Keep it simple

Aeon er nok et af de plastre, jeg bruger mest
– faktisk flere gange om ugen.

 

Nu er det ikke, fordi jeg altid er syg eller har ondt, men som tiderne er nu, kan selv den mest hærdede selvstændige mærke, at det nogle gange kører lidt for stærkt indeni.

 

Men hvad bruger jeg så det lille plaster til?

 

Det skal jeg fortælle dig:

 

 • Hvis jeg vågner om morgenen og kan mærke, at hovedpinen er på vej, så sætter jeg et aeon plaster i nakken.

 

 • Hvis jeg er øm i lænden (ofte af at stå eller sidde for længe ad gangen – specielt lige nu hvor jeg arbejder hjemmefra ved min computer), så sætter jeg et aeon i lænden på det sted, der er mest ømt.

 

 • Hvis jeg synes, jeg er lidt utilpas om aftenen, kan jeg finde på at sætte et aeon i nakken, for som regel er årsagen til ubehaget, at jeg har arbejdet for meget og derfor trænger til ro i kroppen.

 

 • Nogle gange kan jeg mærke, jeg ikke rigtig kan slappe af. Jeg kan ikke sidde stille, når jeg sætter mig ned, men føler jeg skal være i gang hele tiden. Så sætter jeg også et aeon i nakken.

 

 • Er jeg anspændt f.eks. i nakken eller har ondt i en arm, kan jeg også godt finde på at sætte et aeon plaster på stedet, hvor problemet er.

 

Nu tænker du måske:

 

”Jamen, hvorfor sætter du det plaster på, når du har ondt? Der er jo et smerteplaster, der lindrer smerterne.”

 

Og det har du helt ret i. Det kan virke mærkeligt at bruge et andet plaster end det, der er beregnet til den specielle problematik, men jeg har et motto:

 

KEEP IT SIMPLE!

 

Og hvad mener jeg så med det?

 

Mener jeg virkelig, at du kun behøver det ene plaster, og så er alt fixet?

 

Det korte svar er:

 

NEJ!

 

Men rigtig mange af de udfordringer, vi får som voksne, handler om, at tingene går lidt for stærkt. Dvs. vi bliver stressede.

 

For nogle er dette et fy-ord – STRESSET – og det er da også blevet misbrugt et utal af gange, men for mig betyder det bare, at nervesystemet har for travlt. Og det kan man heldigvis gøre noget ved.

 

Aeon er det plaster, der virker afstressende. Dvs. det får ro på dit nervesystem. Og får du ro på dit nervesystem vil dit helbred blive bedre.

 

Aeon antistress plasteret er det plaster, jeg sælger mest af, og mine kunder har købt det, fordi de har samme udfordringer, som jeg har nævnt ovenover, men også hvis de har:

 

 • søvnbesvær
 • for mange tanker
 • dårlig mave
 • sensitivitet
 • feber
 • Og meget andet.

 

Jeg tager altid lige en snak med dem, der køber af mig, for jeg synes, de fortjener at få den bedst mulige hjælp hurtigst muligt.

 

Har du brug for at købe plastre eller brug for en vejledning i, hvilke Lifewave plastre der kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at sende mig en mail.

Jeg sender gerne plastrene til dig, så du hurtigt og nemt kan få det bedre.

 

Jeg vil gerne kontakte dig.