Jeg troede aldrig, jeg skulle se ham igen…

 

Jeg vil gerne præsentere dig for Alfred.

 

Alfred kom til behandling hos mig for første gang, da han var 3 år gammel.

Da han kom første gang, fortalte hans mor, han var meget urolig og sensitiv. Han havde rigtig svært ved at falde til ro om aftenen, og havde rigtig svært ved at fungere i børnehaven. Han kunne blive voldsomt udadreagerende, når han kom hjem.

Hun havde læst om kranio sakral terapi til børn, og hvor godt det var. Derfor havde hun besluttet sig for, at det skulle Alfred prøve.

Jeg troede egentlig ikke, jeg så Alfred igen efter behandlingen, for han var ikke særlig glad for at skulle behandles. Især området omkring hans mave var et meget følsomt område, og der brød han sig ikke om at blive berørt.

 

MEN

 

Efter kort tid bookede hans mor en ny tid til ham.

Hans mor fortalte, at de derhjemme havde oplevet en stor effekt af behandlingen. Alfred var faldet mere til ro og havde ikke de ture mere, hvor han blev meget udadreagerende og slog og sparkede. Selv hans far spurgte, om ikke mor troede, Alfred skulle afsted igen.

 

Så bliver jeg helt rørt som børnebehandler, når jeg hører disse historier, for det er jo det, jeg elsker ved mit arbejde.

 

Jeg har fået lov til at følge familien tæt igennem de sidste tre år, hvilket jeg er meget taknemmelig for. Alfred er blevet storebror i mellemtiden, og lillesøster Agnes er også blevet en del af vores faste vip’ere.

Og for søren, den skønne dreng skal snart starte i skole – han har fortalt mig så meget om den fine skoletaske, han skal have.

Når Alfred har brug for min hjælp, siger han til sin mor, at han trænger til at komme en tur ned til nussedamen. Og jeg kan lige fortælle, at hun bliver ikke lånt ud til alle, så når lillesøster skal have behandling, fortæller vi det ikke til storebror.

Historien om Alfred beskriver jo ganske godt, at tingene ikke altid går, som vi forventer. Da jeg så Alfred for første gang for 3 år siden, var jeg sikker på, jeg ikke kunne hjælpe ham. Men det viste sig heldigvis anderledes, og jeg glæder mig altid til, at han kommer på besøg med sin mor.

 

Jeg har også brug for hjælp til mit barn. Jeg vil gerne læse mere om dine behandlinger til børn.

 

De bedste hilsner
Helle Basballe
Baby og Børnebehandler hos Ro & Velvære