Ikke ”bare” en hjernerystelse

.

Vidste du, at en hjernerystelse kan tage pusten fra de fleste?

Og at det ikke er alle, der er klar over, hvor ”lidt” der skal til før, at man får én?

 

Jeg har behandlet flere, der har været udsat for en ulykke. De er senere blevet klar over, at de har haft en hjernerystelse. Men flere af dem tog det ikke alvorligt.

 

Du kan få en hjernerystelse af noget så simpelt som at banke hovedet op i hjørnet af køkkenskabet. Eller hvis du falder ned af en stige (også bare fra 2. nederste trin) og slår hovedet mod jorden.

 

Ved den mindste tvivl om hjernerystelse anbefaler jeg altid, at man søger læge. For det kan være en længerevarende proces at komme på højkant igen efter en hjernerystelse.

 

Mange af de udfordringer, som mine kunder kommer med, når de søger min hjælp er:
  • svimmelhed
  • synsforstyrrelser
  • hovedpine
  • træthed
  • manglende overskud

 

Derudover har mange af dem også slået sig. Jeg havde f.eks. en kunde, der var faldet ned ad trappen og havde slået både hovedet og ryggen. Og derfor skulle hun selvfølgelig også have hjælp til smerterne i ryggen.

 

Når jeg behandler mine kunder, tager jeg altid snakken med dem om, hvordan de har det nu. Det kan tage lang tid at komme på højkant efter en hjernerystelse.

 

Men jeg kan godt forstå, at de er utålmodige efter at få deres liv igen.

 

For den træthed og de udfordringer, der ofte følger med en hjernerystelse, kan være gennemgribende for deres hverdag. Og de oplever ofte en langsom bedring.

 

Og selvom de nu har udfordringer at døje med, går livet jo videre. Ofte vil arbejdsgiveren gerne have dem op på fuld tid efter få ugers sygemelding. Har man små børn, er det også svært at kunne klare den hverdag, man er vant til.

 

Men hæng i, det skal nok blive godt igen – også selvom det tager noget tid. Måske bliver du ikke 100% dit gamle jeg igen. Men tager du din hjernerystelse alvorligt og ikke bare ignorerer de signaler, din krop sender, så skal det nok gå.

 

Mine kranio sakral terapi behandlinger er særlig effektive til dig med hjernerystelse. De giver din krop den ro, den har brug for for at kunne restituere. Og de fleste mærker en mærkbar bedring efter 1-2 behandlinger.

Du kan læse meget mere om min behandling med kranio sakral terapi mod stress og indre uro lige her.

 

Lad mig kigge lidt på det.

 

 

Psst…

 

 

Lige nu er vi lukket ned for behandlinger, men heldigvis er der en anden måde, vi kan hjælpe dig på. Nemlig med Lifewaves naturlige plastre. Det er et plaster, der er særligt effektivt til dig, der har haft en hjernerystelse og stadig døjer med følgerne efter den. Du kan læse mere om Lifewave Aeon lige her.

 

Det vil jeg gerne læse mere om.

 

 

Er du i tvivl, om jeg kan hjælpe dig, er du altid velkommen til at sende mig en mail.