Lifewave Icewave

Smerteplaster

Det perfekte plaster til at lindre smerter i kroppen, samt de symptomer, der følger med et liv med smerter som f.eks.:
  • akutte smerter
  • kroniske smerter
  • inflammation
  • maveproblemer
  • mavesyre / halsbrand

Forestil dig, at du døjer med ondt i ryggen og skal ud på en lang køretur med familien. Du har sagt ja, fordi du ikke vil skuffe dem, men du ved, det kommer til at gøre ondt i din ryg flere dage efter, fordi du ikke kan holde til at sidde i en bil så lang tid ad gangen.

Men heldigvis har du dine Lifewave Icewave smerteplastre, som du sætter på inden køreturen for at forebygge de stærke smerter. På denne måde ved du, at du ikke skal døje med smerter i ryggen næste dag pga. køreturen.

 

Eller hvad med den her:

 

Du vågner om morgenen og har ondt i din nakke. Du kan mærke, smerterne er ved at sætte sig til en spændingshovedpine, og det ved du, kan ødelægge hele din dag.

Derfor sætter du et sæt Lifewave Icewave smerteplastre på for at lindre dine smerter, drikker et stort glas vand og er kort tid efter klar til dagen.

 

Synes du, det lyder for godt til at være sandt?

 

Det gjorde jeg engang – lige indtil jeg selv afprøvede plastrene.

Efter jeg selv er begyndt at bruge plastrene, er min hverdag blevet langt nemmere, og netop derfor valgte jeg at blive forhandler af Lifewaves produkter, så jeg kan hjælpe andre til en nemmere hverdag.

Ikke “bare” et smerteplaster

 

Lifewave Icewave plasteret er det plaster, jeg anbefaler til mine kunder, der døjer med akutte eller kroniske smerter. Det er effektivt til at få ro på kroppen og lindre dine smerter. Det består af et sæt med to plastre – et hvidt plaster og et brunt plaster. Som udgangspunkt skal det brune plaster sidde på venstre side af kroppen og det hvide plaster på højre side af kroppen.

 

Lifewave Icewave er et naturligt plaster, der kun indeholder stoffer som vand, ilt og aminosyrer – alt sammen stoffer, der allerede findes i din krop. Lifewaves produkter kan bruges af de fleste – både de helt små og de voksne.

Du kan læse mere om brug af Lifewaves plastre til babyer og børn lige her.

 

Hos mig kan du købe smerteplastrene sætvis til 50 kr. Her er der ingen binding til at skulle signe sig op til Lifewaves produkter eller købe et ark plastre ad gangen, men mulighed for at købe det antal plastre, du har brug for.

Jeg tilbyder Lifewave konsultation til dig, der gerne vil vide præcis, hvordan du lindrer dine udfordringer med Lifewaves plastre, så du hurtigt kan få den hjælp, du har brug for.

En konsultation koster 150 kr.

Hvad er en Lifewave konsultation?

 

En konsultation hos mig er en fortrolig samtale, hvor jeg fortæller dig, hvordan Lifewaves plastre kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Når du booker en konsultation hos mig, vil du få:
  • Viden om, hvilke plastre du skal sætte på, for at mindske / fjerne dine udfordringer.

 

  • Tilsendt en vejledning i brug af Lifewaves produkter (hvad du skal være opmærksom på ved brugen af produkterne).

 

  • Viden om, hvor du skal sætte plastrene (det kan være forskelligt, hvad der virker bedst, alt efter hvordan din krop reagerer på plastrene, derfor kan det være svært at finde ud af uden vejledning i dette.).

 

  • Tilsendt billeder og vejledning i, hvor du skal sætte det enkelte plaster.

 

  • Mulighed for en opfølgende konsultation, hvor du sikrer dig, at du bruger plastrene rigtigt.

 

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

De bedste hilsner
Kirsten Basballe
Uafhængig Lifewave Distributør hos Ro & Velvære

Følg mig på Instagram
Lifewave_kirstenbasballe