Icewave

  • Naturlig smertelindring uden brug af kemikalier og andre giftstoffer.
  • Hurtige resultater.
  • Plastret sættes der, hvor smerten er – hurtigt og nemt.
  • Kan benyttes til både akutte og kroniske smerter.
  • Kan bruges til smerter i hele kroppen eller til lokale smerter.

Er du træt af at have ondt, men har ikke lyst til at spise smertestillende medicin? Så er dette plaster måske lige noget for dig.

Icewave smerteplaster bruges af mennesker med akutte smerter og mennesker med kroniske smerter. Ved de akutte smerter opnås hurtig lindring af smerten på det ramte sted, hvorimod de kroniske smerter kræver længerevarende behandling.

Icewave smerteplaster kan benyttes over hele kroppen på nye og gamle skader. Plasteret sikrer kroppen en bedre cirkulation. Blodet iltes bedre, og

eventuelle affaldsstoffer såsom mælkesyre transporteres væk fra det område, hvor smerten opleves. Kroppens eget smertehormon nedsættes, og du vil opleve en øjeblikkelig lindring.

Hvis du tænker på, at du førhen ville vælge en akupunktør til at ”kurere” dine smerter ved at få sat nåle direkte i det akupunktur punkt, der udløser smerten, ved du nu, at du kan bruge Icewave smerteplaster i stedet. Plasteret sættes på akkurat samme akupunktur punkter, som din akupunktør ville bruge for at lette dine smerter.

Icewave smerte plaster er til dig, der vil opleve en hurtig smertelindring, og ønsker at kunne behandle dig selv og dine smerter på en naturlig måde.

Plasteret kan benyttes af både børn og voksne.

Ved kroniske smerter kan der være tale om en kombinations behandling, det er derfor vigtigt, du booker tid til en konsultation først, for at sikre du får den rigtige råd og vejledning.