Lifewave Icewave

smerteplaster

 

Det perfekte plaster til at afhjælpe symptomer som

akutte smerter • maveproblemer • trætte ben • kroniske smerter • inflammation

Jeg anbefaler Lifewave Icewave plastrene til mine kunder, der døjer med akutte eller kroniske smerter. Det er effektivt til at få ro på kroppen og lindre dine smerter.

 

Lifewave Icewave består af et sæt med to plastre – et hvidt plaster og et brunt plaster. Som udgangspunkt skal det brune plaster sidde på venstre side af kroppen og det hvide plaster på højre side af kroppen.

 

 

Lad mig give dig et eksempel:

 

Forestil dig, at du døjer med ondt i ryggen og skal ud på en lang køretur med familien. Du har sagt ja, fordi du ikke vil skuffe dem, men du ved, det kommer til at gøre ondt i din ryg flere dage efter, fordi du ikke kan holde til at sidde i en bil så lang tid ad gangen.

 

Men heldigvis har du dine Lifewave Icewave smerteplastre, som du sætter under fødderne inden køreturen for at forebygge de stærke smerter. På denne måde ved du, at du ikke skal døje med smerter i ryggen næste dag pga. køreturen.

 

 

Eller hvad med den her:

 

Du vågner om morgenen og har ondt i din nakke. Du kan mærke, smerterne er ved at sætte sig til en spændingshovedpine, og det ved du, kan ødelægge hele din dag.

 

Derfor sætter du et sæt Lifewave Icewave smerteplastre på din krop for at lindre dine smerter, drikker et stort glas vand og er kort tid efter klar til dagen.

 

 

Indhold

 

Lifewave Icewave er et naturligt plaster, der indeholder stoffer som aminosyrer, vand og ilt – alt sammen stoffer, der allerede findes i din krop.

 
 
Hvem kan bruge Lifewave?

 

Lifewaves plastre kan bruges af de fleste – både de helt små og de voksne. Ofte bruges plasteret til forebyggelse eller lindring af symptomer som f.eks. kroniske eller akutte smerter, trætte ben eller mavesyre.

 

Ved brug af plastrene til babyer og små børn anbefaler jeg altid, at du booker en telefonisk Lifewave konsultation hos mig. Her rådgiver jeg dig i, hvordan du skal sætte plastrene, samt hvad du skal være opmærksom på, når du bruger det til babyer og børn.

 

Du kan online booke en telefonisk Lifewave konsultation her.

 

 

Køb plastre uden abonnement og binding.

 

 

Pris pr. pakke

En pakke Icewave indeholder 30 stk. plastre:
(15 sæt plastre = 15 hvide plastre og 15 brune plastre).

Prisen for en pakke er 750 kr.*

 

Pris pr. sæt plastre

Hos mig har du mulighed for at købe plastrene sætvis, dvs. du behøver ikke købe en hel pakke, men kan købe det antal plastre du har brug for.

Prisen pr. sæt plaster er 50 kr.*

(Et sæt indeholder et hvidt plaster og et brunt plaster, som du skal bruge samtidig).

 

*Alle priser er inkl. moms og ekskl. levering.

 

Du finder oversigten over Lifewaves produkter her.

Bestil Lifewave her

 

For at bestille Lifewave hos mig, skal du udfylde kontaktformularen.

 

I beskedfeltet skriver du:

•  hvilke plastre du gerne vil købe

•  hvor mange plastre du gerne vil købe

•  din adresse (hvor skal det sendes hen?)

•  hvilken levering du foretrækker
   (læs mere om levering her)

 

Priserne på de forskellige produkter finder du på samme side som beskrivelsen af det enkelte plaster.

 

Når du har sendt beskeden afsted, kan du forvente svar fra mig indenfor 24 timer på hverdage.

 

Er du i tvivl om, hvilke plastre/pakker du har brug for, tilbyder jeg telefonisk Lifewave konsultation, den kan du online booke her.

   

  Brug for mere hjælp?

   

  Jeg tilbyder telefonisk Lifewave konsultation til dig, der gerne vil vide mere om Lifewave plastre. Det kan være svært at finde ud af på egen hånd, hvilke plastre, der er bedst til den udfordring, du har. 

   

  Læs mere om min telefoniske Lifewave konsultation her.

   

  Håndbøger i Lifewave

   

  Jeg har skrevet håndbøger i Lifewave til dig, der gerne vil hjælpe dig selv og dem, du holder af på en nem og effektiv måde.

  Håndbøgerne er skrevet i et letforståeligt sprog og indeholder beskrivelser og illustrationer af, hvor du skal sætte Lifewaves plastre alt efter, hvilken udfordring du gerne vil lindre.

   

  Jeg har valgt at beskrive hjælpen til de udfordringer, der er ”mest almindelige”, dvs. dem jeg hjælper mine kunder mest med. Har du en specifik udfordring, du gerne vil have hjælp til, er du altid velkommen til at booke en telefonisk Lifewave konsultation hos mig. Du kan læse mere om konsultationen lige her.

   

  Du behøver ikke have kendskab til Lifewaves plastre i forvejen for at have glæde af håndbøgerne.

   

  Du kan se mit udvalg af Lifewave håndbøger nedenunder.

   

  Håndbog i Lifewave
  Rejseapoteket
  Håndbog i Lifewave til babyer og børn
  Gratis Vejledning