Har du hørt om Access Bars?

Access Bars behandlingen hjælper dig til at slippe gamle handlemønstre.

 

Men inden jeg fortæller dig om selve behandlingen, vil jeg gerne fortælle dig lidt om min historie, og hvorfor jeg valgte at blive Access Bars behandler.

 

For nogle år tilbage var jeg i et job, der krævede rigtigt meget af mig.

Jeg var efterhånden træt af altid at havne i den samme dumme situation igen og igen, hvor jeg ikke fik sagt fra og tydeliggjort mine grænser. Jeg havde på det tidspunkt et arbejde, der krævede rigtig meget af mig som person, og jeg kunne tydeligt mærke, stressen var på vej tilbage.

 

Jeg havde masser af redskaber og teknikker til, hvordan jeg skulle holde stressen på afstand. Og jeg prøvede da også at bruge noget af alt det, jeg havde lært. Men det var som om min hjerne hurtigt fandt tilbage til de gamle tanker og handlemønstre igen.

 

Så læste jeg om Access Bars på nettet. Der var en, der tilbød behandlingen, og jeg tænkte: ”nå ja men lad mig da prøve.” Jeg havde ikke de store forventninger til det. Men det kunne ikke skade, for hvis det ikke havde nogen virkning, ville det blot føles dejligt afslappende, sagde de.

 

Da jeg havde fået behandlingen, var jeg fuldstændig overrasket.

 

Til at starte med kunne jeg blot mærke, at jeg var rigtig træt. Men når jeg var på arbejde, kunne jeg ligeså langsomt mærke, at jeg begyndte at tænke anderledes.

 

Pleaser Helle var smidt væk, og nu kunne jeg pludselig træffe de gode beslutninger. Dem, der var helt rigtige for mig.

Derfor besluttede jeg mig for at tage uddannelsen til Access Bars. På denne måde ville jeg nu kunne hjælpe andre i samme situation. Vi er så mange, der ønsker forandring i vores liv, men har svært ved hele tiden at skulle følge et bestemt koncept eller forløb.

 

Det behøver du ikke med Access Bars behandling.

 

Her er det mig, som din behandler, der gør arbejdet. Du ligger og slapper af, imens jeg behandler de områder, du gerne vil rette op på.

 

Der er ingen hokus pokus ved Access Bars.

 

Det er områder med energipunkter, der bliver aktiveret. Hvis vi kunne lave en scanning af hjernen imens, ville vi faktisk kunne se hvilke områder, der får behandling.

 

Og nu til det tekniske:

Access Bars føles som zoneterapi på hovedet. Men i zoneterapi er det zoner, der bliver behandlet. Med Access Bars er det områder, der bliver behandlet. Det kan f.eks. være, du ønsker at stoppe med at overtænke eller har et ønske om at bekymre dig mindre om de ting, du ikke kan gøre noget ved. Så er denne behandling den rette for dig.

Behandlingen tager 45 min og det kræver ikke et langt behandlingsforløb. Access Bars er en effektiv behandling, hvor du vil kunne mærke en forskel allerede efter blot én behandling.

 

Nysgerrig på at vide mere om min behandling?

Så klik her

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

 

De bedste hilsner

Helle

Behandler hos Ro & Velvære