Lifewave Glutathione

Helse plaster

Det perfekte plaster til at afhjælpe symptomer på
dårligt immunforsvar som f.eks.:
  • forkølelse
  • halsbetændelse
  • maveproblemer
  • inflammation
  • allergi

Forestil dig, at du i løbet af dagen mærker en irriterende fornemmelse i din hals. Om aftenen er det blevet værre, og du kan mærke, der er en halsbetændelse på vej. Du ærgrer dig over, at du skal melde dig syg dagen efter. Men heldigvis er der hjælp at hente.

Du går hen til din skuffe og finder dine Lifewave Glutathione plastre frem, sætter et på, drikker et stort glas vand og går i seng.

Næste dag vågner du udhvilet og frisk – den irriterende fornemmelse i din hals er forsvundet, og du er klar til endnu en dag.

 

Eller hvad med den her:

 

Du har haft alt for travlt længe, og har glemt at passe på dig selv og dit helbred. Du kan mærke, at du altid er lidt træt og uoplagt, er altid lidt ”småforkølet” og har det generelt ikke godt.

Her kan du booste dit immunforsvar, så du kan få det godt igen – også i det lange løb, så risikoen for at blive syg mindskes.

 

Synes du, det lyder for godt til at være sandt?

 

Det gjorde jeg engang – lige indtil jeg selv afprøvede plastrene.

Efter jeg selv er begyndt at bruge plastrene, er min hverdag blevet langt nemmere, og netop derfor valgte jeg at blive forhandler af Lifewaves produkter, så jeg kan hjælpe andre til en nemmere hverdag.

Ikke “bare” et helse plaster

 

Lifewave Glutathione plasteret er det plaster, jeg anbefaler til mine kunder, hvis de vil booste deres immunforsvar på en hurtig og effektiv måde. Et stærkt immunforsvar beskytter dig mod sygdomme, allergier og andet, der kan genere din krop. Glutathione er kroppens stærkeste antioxidant, der netop går ind og detoxer din krop, så affaldsstofferne (som f.eks. trafikos, medicin og alkohol) mindskes i din krop.

 

Lifewave Glutathione er et naturligt plaster, der kun indeholder stoffer som vand, ilt og aminosyrer – alt sammen stoffer, der allerede findes i din krop. Lifewaves produkter kan bruges af de fleste – både de helt små og de voksne.

Du kan læse mere om brug af Lifewaves plastre til babyer og børn lige her.

 

Hos mig kan du købe plastrene stykvis til 25 kr. Her er der ingen binding til at skulle signe sig op til Lifewaves produkter eller købe et ark plastre ad gangen, men mulighed for at købe det antal plastre, du har brug for.

Jeg tilbyder Lifewave konsultation til dig, der gerne vil vide præcis, hvordan du lindrer dine udfordringer med Lifewaves plastre, så du hurtigt kan få den hjælp, du har brug for.

En telefonisk konsultation koster 150 kr.

Hvad er en Lifewave konsultation?

 

En konsultation hos mig er en fortrolig samtale, hvor jeg fortæller dig, hvordan Lifewaves plastre kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Når du booker en konsultation hos mig, vil du få:
  • Viden om, hvilke plastre du skal sætte på, for at mindske / fjerne dine udfordringer.

 

  • Tilsendt en vejledning i brug af Lifewaves produkter (hvad du skal være opmærksom på ved brugen af produkterne).

 

  • Viden om, hvor du skal sætte plastrene (det kan være forskelligt, hvad der virker bedst, alt efter hvordan din krop reagerer på plastrene, derfor kan det være svært at finde ud af uden vejledning i dette.).

 

  • Tilsendt billeder og vejledning i, hvor du skal sætte det enkelte plaster.

 

  • Mulighed for en opfølgende konsultation, hvor du sikrer dig, at du bruger plastrene rigtigt.

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

De bedste hilsner
Kirsten Basballe
Uafhængig Lifewave Distributør hos Ro & Velvære

Følg mig på Instagram
Lifewave_kirstenbasballe