Frederikkes søvnproblemer forsvandt med Lifewave plaster

Læs min beretning om Frederikkes søvnproblemer og hendes behandling med Lifewave plaster.

Jeg er mor med stort M. Jeg er mor til Frederikke på 2 ½ år, der er sensitiv. Det giver nogle udfordringer i hverdagen, og stiller store krav til mig om at have et stort psykisk overskud. Frederikke har det bedst med, at tingene er, som de plejer, og at vi har en daglig rutine. Sådan har hun altid haft det. Helt fra spæd.

Frederikke bliver nemt stresset, og uforudsigelighed er hendes værste fjende. Det stiller store krav til mig som forælder, og jeg skal sørge for at tilrettelægge en hverdag, hvor hun kan fungere, samtidig med at mindske stressen. Samt at jeg skal bevare overblikket og det psykiske overskud.

Vi har igennem noget tid fået børnebehandling med kranio sakral terapi hos Kirsten. Jeg kunne selv lave behandlingerne som eksamineret kranio sakral terapeut, men jeg mener, det er sundt at skille tingene ad, så Frederikke ikke bliver behandlet kranio sakral terapi af hendes mor, men af en anden kranio sakral behandler.

Frederikke har profiteret godt af disse børne behandlinger med kranio sakral terapi, men vi har stadig perioder, hvor Frederikke er meget stresset. Hun er meget forkølet, har meget eksem på ben og bryst, og hun har nærmest konstant øjenbetændelse. Frederikke har altid sovet dårligt om natten. Det er ikke unormalt, at det tager mellem 2–3 timer, førend hun er faldet i søvn, og hun har brug for meget tryghed igennem natten. Frederikke har ofte mareridt og vågner grædende – nærmest utrøstelig.

Kirsten er startet med konsultationer omkring antistress plastre fra Lifewave. Efter lidt research og information omkring disse Lifewave plastre besluttede jeg mig for at prøve det af. Der er ikke noget farligt i disse Lifewave plastre, det er kun naturlige stoffer, og de kan ikke skade kroppen, da de naturlige stoffer i Lifewave plastret ikke trænger ind i kroppen, men bliver i Lifewave plastret.
Lifewave plasteret er lille og rundt på størrelse med en to krone.

Jeg var meget spændt på, hvordan Frederikke ville reagere på Lifewave plasteret, men jeg fik råd og vejledning i, hvordan jeg nemmest kunne sætte det på, og kunne skabe en god rutine omkring dette, når hun skulle sove om aftenen. Efterfølgende følte jeg mig helt tryg ved at skulle i gang.

Frederikke har nu sovet to nætter med Lifewave plaster på. Grundet hendes sensitivitet er Lifewave plastret sat på hendes nattøj, så hun ikke mærker det. Så snart Lifewave plastret var sat på, gik der ikke mere end 10 min, førend hendes vejrtrækning blev meget mere rolig. Hun blev træt, og efter 20 min sov hun den dybeste søvn. Frederikke har nu sovet igennem to nætter i træk. Det bedste af det hele – hendes øjenbetændelse er væk. Hendes eksem, og forkølelse er næsten væk.

Det er fantastisk, hvad disse Lifewave plastre har gjort for min Frederikke. Hun har nemmere ved at tackle hverdagen, fordi hun nu får noget ordentlig søvn. Tænk at det kunne være så nemt.

Med venlig hilsen

Helle Basballe