Energy enhancer

  • Få mere energi i din hverdag.
  • Kan mindske dine smerter.
  • Oplev større livskvalitet.
  • Øger muskelmassen.
  • Giver større udholdenhed.
  • Mindsker stress.

Trænger du til et energiboost? Så er dette plaster måske noget for dig.

Dette plaster benyttes af mennesker, der skal have kroppen til at yde sit bedste. Det kan f.eks. være sportsfolk, som skal træne deres krop op til en stor konkurrence, maratonløb eller andet. Men det er også til dig, der bare mangler energi i hverdagen.

Energy enhancer plasteret forøger din energi og giver større fleksibilitet i kroppen. Du vil opleve en øget muskelstyrke. Du bliver i stand til at kunne yde mere.

Din fedtforbrænding øges med 22%, og du vil opleve en større udholdenhed.

Plasteret er specielt designet til at skabe specifikke bio-elektriske informationssignaler i din krop. Disse signaler øger energi og udholdenhed. Især elite sports udøvere er særlig glade for dette plaster. De bruger det gerne i forbindelse med store turneringer/konkurrencer, for at sikre sig, at deres krop yder det optimale.

Energy enhancer kan også bruges til kredsløbsproblemer. Hvis vi f.eks. har været igennem en operation, og der opstår arvæv, vil huden ikke være ligeså elastisk som før, og blodcirkulationen vil være besværet. Energy enhancer kan grundet sine egenskaber løsne op for arvævet, så du igen opnår den rette cirkulation og bevægelighed.

Energy enhancer kan bruges som en kombinationsbehandling, book derfor tid til en konsultation, så du er sikret den rette behandling for dig.