Lifewave Energy

Energi plaster

Det perfekte plaster til at afhjælpe symptomer på
manglende energi som f.eks.:
  • trætte ben
  • generel træthed
  • allergi
  • kroniske smerter
  • manglende udholdenhed ved aktivitet

Forestil dig, at du skal på tur med familien, og du ved, i skal gå langt. Du ved også, at hvis du ikke gør noget forebyggende, så vil du ligge og vende og dreje dig i sengen i aften, fordi du har uro i dine ben.

Heldigvis har du investeret i Lifewave Energy Enhancer, som du nemt og hurtigt sætter under dine fødder, så du undgår trætte og ømme ben og fødder. Du drikker et stort glas vand, og er nu klar til at komme på tur, uden betænkeligheder for, hvordan du har det i aften.

 

Eller hvad med den her:

 

Du har lige været syg i flere dage og kan mærke, at du ikke er helt ovenpå endnu. Du føler dig træt, uoplagt og tung i kroppen.

Du vil gerne slippe for din udmattethed, og derfor bruger du Lifewave Energy Enhancer, der booster dit energi niveau, så du igen vil føle dig godt tilpas og klar til en ny dag.

 

Eller den her:

 

I dag skal du løbe marathon, og du vil gerne gøre noget for at styrke din udholdenhed. Derfor sætter du Lifewave Energy Enhancer på din krop for at booste din fysiske udholdenhed. Du vil kunne holde til mere, og din vejrtrækning vil være bedre.

 

Synes du, det lyder for godt til at være sandt?

 

Det gjorde jeg engang – lige indtil jeg selv afprøvede plastrene.

Efter jeg selv er begyndt at bruge plastrene, er min hverdag blevet langt nemmere, og netop derfor valgte jeg at blive forhandler af Lifewaves produkter, så jeg kan hjælpe andre til en nemmere hverdag.

Ikke “bare” et energi plaster

 

Lifewave Energy Enhancer plasteret er det plaster, jeg anbefaler til mine kunder, hvis de vil booste deres energiniveau på en hurtig og effektiv måde. Det består af et sæt med to plastre – et hvidt plaster og et brunt plaster. Som udgangspunkt skal det brune plaster sidde på venstre side af kroppen og det hvide plaster på højre side af kroppen.

Træthed i kroppen kan føre til spændte muskler, der oftest fører til smerter i dine muskler og led. Det kan energi plasteret afhjælpe.

Plasteret kan også hjælpe dig, der er sportsudøver, til at udholde mere på en god og naturlig måde, så du kan holde til at løbe/cykle/svømme længere og hurtigere, end du ellers ville præstere uden Lifewave.

 

Lifewave Energy Enhancer er et naturligt plaster, der kun indeholder stoffer som vand, ilt og aminosyrer – alt sammen stoffer, der allerede findes i din krop. Lifewaves produkter kan bruges af de fleste – både de helt små og de voksne.

Du kan læse mere om brug af Lifewaves plastre til babyer og børn lige her.

 

Hos mig kan du købe energiplastrene sætvis til 50 kr. Her er der ingen binding til at skulle signe sig op til Lifewaves produkter eller købe et ark plastre ad gangen, men mulighed for at købe det antal plastre, du har brug for.

Jeg tilbyder Lifewave konsultation til dig, der gerne vil vide præcis, hvordan du lindrer dine udfordringer med Lifewaves plastre, så du hurtigt kan få den hjælp, du har brug for.

En telefonisk konsultation koster 150 kr.

Hvad er en Lifewave konsultation?

 

En konsultation hos mig er en fortrolig samtale, hvor jeg fortæller dig, hvordan Lifewaves plastre kan hjælpe dig med dine udfordringer.

Når du booker en konsultation hos mig, vil du få:
  • Viden om, hvilke plastre du skal sætte på, for at mindske / fjerne dine udfordringer.

 

  • Tilsendt en vejledning i brug af Lifewaves produkter (hvad du skal være opmærksom på ved brugen af produkterne).

 

  • Viden om, hvor du skal sætte plastrene (det kan være forskelligt, hvad der virker bedst, alt efter hvordan din krop reagerer på plastrene, derfor kan det være svært at finde ud af uden vejledning i dette.).

 

  • Tilsendt billeder og vejledning i, hvor du skal sætte det enkelte plaster.

 

  • Mulighed for en opfølgende konsultation, hvor du sikrer dig, at du bruger plastrene rigtigt.

 

 

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

De bedste hilsner
Kirsten Basballe
Uafhængig Lifewave Distributør hos Ro & Velvære

Følg mig på Instagram
Lifewave_kirstenbasballe