Detox – et modefænomen eller er der noget om snakken?

Vi har alle hørt om detox kure. De er i stort set alle medier. Især efter højtiderne og gerne til sommer så vi kan blive bikini klar. Du har måske altid tænkt, det der detox. Det er alt for mærkeligt for mig, og jeg kan altså ikke byde min krop det, de skriver, jeg skal spise eller drikke?

Mange af detox kurene går ud på, at du renser din lever, og sikrer dig en bedre fordøjelse. Det kan være en rigtig hård omgang for en lever og tarmsystemet, at skulle igennem denne form for detox. Mange oplever stort ubehag, og stopper detox kuren efter kort tid, fordi de bliver nervøse for kroppens reaktion.

Vi kender en metode, hvor du kan sidde i ro og mag derhjemme, og lave din egen detox. Der er ingen tvivl om, at det er godt for kroppen at blive afgiftet engang imellem. Ved en detox sorterer kroppen alle affaldsstoffer fra, så kroppen igen er klar til at optage næring og antioxidanter.

Den detox metode vi vil præsentere for dig, er en detox, der tager ti dage. Du starter med fem dages detox – holder to dages pause – og fortsætter med fem dage mere. Det eneste du skal gøre, er at sætte Lifewave plastre på forskellige steder på kroppen, og drikke rigelig med vand undervejs, ellers kan du leve, som du plejer.

Selve introduktionen til detox foregår ved Kirsten. Hun starter med at lave en lille test, for at undersøge, hvor dine ubalancer i kroppen er mest udprægede. Efterfølgende sørger Kirsten for, at du får grundig instruktion i, hvor du skal sætte plastrene. Du vil føle dig helt tryg ved at skulle i gang, når du forlader en konsultation.

Hvad kan detox gøre for dig?

Detox renser din krop. Det vil sige, kroppen bliver renset for det, der hedder oxidativ stress. Det er den stress, der forårsager kredsløbsproblemer, for højt blodtryk, dårlig kolesterol osv. Du vil opleve din krop er fornyet med energi efter en detox med Lifewave.

Der er ikke noget farligt ved denne detox. Lifewave plastrene består udelukkende af naturlige stoffer såsom ilt, vand og aminosyrer, og indeholder ingen skadelige kemikalier for din krop. Mange oplever undervejs, at de får en større tørst. Her til kan det siges, at jo mere vand du drikker, og jo større tørst du føler des bedre. Det er blot et tegn på, at plastrene virker optimalt.

Hvis du ønsker at få renset din krop på en naturlig og ufarlig måde, er detox med Lifewave plastre lige noget for dig.

Du har mulighed for at bestille en konsultation hos mig i klinikken, hvor du kan få meget mere information om plastrene, og hvilke der er de rette for dig at bruge.

Med venlig hilsen

Kirsten Basballe