Bliv dine smerter kvit

Har du også ondt?

 

Har du prøvet at vågne om morgenen og ikke turde åbne øjnene, fordi du kan mærke dine smerter? Har du efter et stykke tid åbnet det ene øje lidt, opdaget at det stadig er mørkt og derfor alt for tidligt til at stå op til en alt for lang dag i smertehelvedet?

 

Efter du har konstateret, at klokken ikke er ret mange, er din krop begyndt at vågne. Du kan mærke, at du har smerter i dine kæber, som om du har lagt og bidt tænderne sammen hele natten. Du kan mærke smerterne i nakken og hele vejen ned ad ryggen. Din lænd er stiv og skriger af smerte, og en eller begge af dine iskias nerver er vågnet op lang tid før du gjorde, hvis de da overhovedet har hvilet i nat. Det mærkes som om, du har lagt som en flitsbue hele natten. Som om der er en, der har smidt rundt med dig, imens du fik dine få urolige timers søvn.

 

 

Du orker ikke at stå op, fordi du er mere træt, end da du gik i seng i aftes. MEN du kan ikke holde dine smerter ud længere og er derfor nødt til at rejse dig. Du er modløs, fordi du ved, at dette bare er endnu en dag med smerter. Du ved, at der vil gå en times tid, inden du kan føle og bevæge dig som et menneske igen. Du er helt stiv i kroppen, og det er svært for dig at trække i dine bukser og specielt at tage dine strømper på, for der er rigtig langt ned til dine fødder, når du er så stiv i ryg og ben, at du har svært ved at bevæge dig.

Netop derfor tager du aldrig bad om morgenen, for det kan du ikke overskue, og du ved, at det kræver energi af dig, at skulle i bad – energi som så vil være brændt af allerede først på dagen.

 

 

Men hvad nu, hvis du kunne slippe af med nogle af alle dine smerter? Hvad nu, hvis der faktisk er en udvej, så du kan få det bedre? Hvad ville der ske, hvis du ikke havde helt så mange smerter hver dag? Hvad ville der ske, hvis din smerte kun var en 3’er i stedet for den 8-9’er, som det som regel er, inden du tager dine smertestillende piller?

 

Du hører tit folk sige, at de har rygsmerter. Men ved du, hvad de mener med det? Hvis du selv har eller har haft rygsmerter, ved du, hvad det vil sige for dig. Men det er ikke sikkert, at det betyder det samme for andre. Vi har meget forskellige definitioner af det, at have smerter. Og vi reagerer alle forskelligt, når vi har smerter. Ofte fortæller vi slet ikke, når vi har smerter, fordi vi ikke vil have medynk. Vi vil ikke have medlidenhed, vi vil bare gerne behandles, som vi plejer! MEN vi er nødt til at indrømme – i det mindste over for os selv – at vi ikke kan det samme, som før vi fik smerter.

 

 

Hvad nu, hvis vi i Ro og velvære kan hjælpe dig til at få en bedre hverdag igennem behandlinger, samtaler og praktiske redskaber? Vi ved, hvad det vil sige at have smerter – både i ryggen og andre steder på og i kroppen. Vi har selv eksperimenteret lidt med, hvad der virker bedst og mest effektivt på os – og der er hjælp at hente!

Tænk hvis du kunne få det bedre, så dit humør og din tolerancetærskel steg igen. Tænk hvis du rent faktisk kunne vågne en morgen, strække din krop og tænke ”jeg bliver lige liggende fem minutter mere”, uden at skulle vride dig i smerter.

 

 

Så hvorfor ikke gøre noget godt for dig selv? Hvorfor ikke prøve at kontakte os hos Ro og velvære? Hvorfor ikke vælge at få en smertebehandling med kranio sakral terapi og Lifewave plastre hos os, så du kan få det godt igen? Så dine bekymringer kan forsvinde, og du vil blive gladere? Du vil igen føle overskud og have energi, så du kan gøre de ting, du gerne vil, uden at skulle tænke på, om det får fatale konsekvenser for resten af din dag.

 

 

Som eksaminerede kranio sakral terapeuter vi kigger på din krops holdning – er din ryg, skuldre og hofter lige? Er der andre ting, der kan gøre, at du har smerter hver dag, og kan du selv gøre noget ved det? Vi vil løsne op for alle dine spændte muskler, for vi er jo netop anspændte, når vi har smerter, hvorefter vi får flere smerter pga. myoserne osv. Det er en ond cirkel, og den skal brydes! Og det kan vi hjælpe dig med, men det kræver som minimum, at du kontakter os, ellers kan vi ikke hjælpe dig.

 

 

Du kan læse alt om vores smertebehandlinger lige her.

 

 

Med venlig hilsen

Kirsten Basballe og Helle Basballe

Ro & Velvære