Behandling for stress og indre uro fra 18 år

kranio sakral terapi
stress og indre uro

Vi lever i et samfund, hvor der stilles store krav til os. Vi skal være hurtige og have energi og overskud. Det kræver en del af os.

Hvis energien og overskuddet forsvinder, bliver det svært at præstere og have den nødvendige ro i kroppen.

 

Har du været igennem en periode, hvor det krævede ekstra meget af dig? Og oplever du nu, hvordan stress og den ofte medfølgende indre uro er blevet en del af dig?

Så kan vores behandling med kranio sakral terapi mod stress og indre uro hjælpe dig. Vores behandling giver ro på nervesystemet, og kroppen bliver afslappet.

 

Stress og indre uro kan vise sig på mange forskellige måder. Vi har listet nogle af de mest kendte op nedenunder:

Svært ved at slappe af

 

Svært ved at koncentrere dig

 

Svært ved at huske

 

Har hjertebanken

 

Kan ikke lide at være sammen med mange mennesker ad gangen

 

Døjer med hovedpine

 

Døjer med ondt i nakken og skuldrene

 

Svimmelhed

 

Har svært ved at falde i søvn om aftenen

 

Har humørsvingninger

 

Dårlig mave

Kan du nikke genkendende til nogle af de ovenstående symptomer, vil vi anbefale dig at booke tid til vores kranio sakral terapi behandling for stress og indre uro.

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Er det første gang, du er hos os eller mere end 2 år siden, starter vi med en kort samtale, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have hjælp til.

Her skriver vi med dit samtykke dine kontaktoplysninger ned (navn, adresse, telefonnummer og mail), samt årsagen til du gerne vil have behandling.

Når vi har snakket om, hvad du gerne vil have hjælp til, har du mulighed for at få svar på de spørgsmål, du evt. måtte have til behandlingen.

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på briksen, evt. under et tæppe, hvis du har behov for det og lytter til afslappende musik.

Selve behandlingen består af små blide tryk på de steder, hvor spændingerne sidder. Du vil føle det som blid bindevævsmassage.

 

Behandlingen varer op til 30 min, og efterfølgende vil du føle dig afslappet, da behandlingen får ro på dit nervesystem, så du kan slappe af igen.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandlingen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til Kirsten på tlf: 23 91 61 50 eller maile til os. Vi besvarer opkald og mails i åbningstiden. Vores åbningstider finder du nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Pris:

Første behandling af stress og indre uro fra 18 år

Varighed: op til 45 min.

Kr. 399,-

Behandling af stress og indre uro fra 18 år

Varighed: op til 30 min.

Kr. 299,-

behandlere:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50

 

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50