Behandling for ondt i ryggen fra 18 år

kranio sakral terapi

Vores behandling for ondt i ryggen er til dig, der har ondt i ryggen hver dag eller i perioder.

 

Smerter og spændinger i ryggen kommer ofte af forkerte arbejdsstillinger og forkert brug af kroppen, og kan føre til smerter og ubehag andre steder i kroppen.

 

Nogle af vores kunder har været den vej ad anden behandler, hvor de har fået øvelser, de skal lave, men når øvelserne stopper med at virke eller ikke har den ønskede effekt, er de nødt til at gøre noget andet.

 

Her kan vores behandling for ondt i ryggen hjælpe.

 

Nedenunder finder du en liste over de mest almindelige udfordringer, når man har ondt i ryggen.

Diskusprolaps

 

Iskiassmerter

 

Ondt i ryggen

 

Stive muskler i lænd og ben

 

Summende fornemmelse i benene

 

Hold i lænden

 

Problemer med hofter og bækken

 

Fastlåst bækken

Har du en eller flere af ovenstående udfordringer, anbefaler vi dig at booke vores kranio sakral terapi behandling mod ondt i ryggen.

 

Behandlingen bliver tilrettelagt ud fra dine behov og skånehensyn. Der er ikke forbundet kraftige tryk, knæk og pludselige bevægelser ved behandlingen. 

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Er det første gang, du er hos os eller mere end 2 år siden, starter vi med en kort samtale, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have hjælp til.

Her skriver vi med dit samtykke dine kontaktoplysninger ned (navn, adresse, telefonnummer og mail), samt årsagen til du gerne vil have behandling.

Når vi har snakket om, hvad du gerne vil have hjælp til, har du mulighed for at få svar på de spørgsmål, du evt. måtte have til behandlingen.

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på briksen, evt. under et tæppe, hvis du har behov for det og lytter til afslappende musik.

Selve behandlingen består af små blide tryk på de steder, hvor spændingerne sidder. Du vil føle det som blid bindevævsmassage.

 

Behandlingen varer op til 30 min, og efterfølgende vil du føle dig afslappet, da behandlingen får ro på dit nervesystem, så du kan slappe af igen.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandlingen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til Kirsten på tlf: 23 91 61 50 eller maile til os. Vi besvarer opkald og mails i åbningstiden. Vores åbningstider finder du nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Pris:

Første behandling for ondt i ryggen fra 18 år

 

Varighed: op til 45 min.

Kr. 399,-

Behandling for ondt i ryggen fra 18 år

Varighed: op til 30 min.

Kr. 299,-

behandlere:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50

 

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50