ONDT I RYGGEN?

Har du ofte smerter i din ryg, lænd og ben?

Døjer du med iskiassmerter, diskusprolaps eller hofteproblemer?

Har du svært ved at gå længere ture eller stå/sidde ned i længere ad gangen? Er dine smerter begyndt at sprede sig til andre dele af kroppen?

Så er denne behandling den helt rigtige for dig.

299,00 kr.

Varighed: 30 minutter

Tillæg ved 1. behandling på kr. 100,-
pga. indledende samtale og journalføring.

Har du svært ved at komme ud af sengen om morgenen pga. smerter og stivhed i ryggen? Bliver din nattesøvn ofte afbrudt pga. smerter? Føler du dig begrænset i dine bevægelser pga. smerter og stivhed? Har du gener efter en graviditet og fødsel?

 

Vores smertebehandling er særlig effektiv til:

  • Smerter i ryg, lænd og ben
  • Iskiassmerter
  • Hofteproblemer
  • Diskusprolaps
  • Bækkenløsning
  • Smerter efter graviditet og fødsel

 

Når vi begynder at spænde for meget i vores muskler, sætter det sig ofte til smerter. Og når vi får meget ondt, begynder vi at bevæge os anderledes for at skåne vores krop, og det slider forkert på vores muskler og led. Derfor får vi også ondt andre steder i kroppen.

Vores smertebehandling med kranio sakral terapi er en meget blid og effektiv form for behandling, hvor vi udover at løsne dine spændinger, også får din krop til at slappe af, så du får det bedre igen. Du vil opleve færre smerter og større bevægelighed, og vil derfor kunne fungere bedre i hverdagen.

 

Inden du kommer til behandling hos os, er det vigtigt, at du har læst vores retningslinjer, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.