Full 1
Full 1
blødgøring af muskler  –  bindevævsmassage  –  kranio sakral terapi  –  triggerpunkter  –  rette små skævheder i kroppen

Min behandling for ondt i nakken er til dig, der kan mærke, at du ofte spænder op og har ondt i nakke, skuldre eller arme. Disse spændinger er kommer ofte af forkerte arbejdsstillinger og forkert brug af kroppen, og kan føre til smerter og ubehag i kroppen.

Det er også til dig, der vågner om morgenen med hold i nakken og har svært ved at dreje hovedet og til dig, der har været ude for en ulykke og har slået dit hoved eller din nakke.

 

Min behandling for ondt i nakken med kranio sakral terapi og blid bindevævsmassage er særlig effektiv til:

– Ondt i nakke, skuldre og arme

– Golfalbue og tennisalbue

– Diskusprolaps i nakken

– Spændingshovedpine

– Piskesmæld

– Svimmelhed

 

I min behandling benytter jeg mig af forskellige teknikker, alt efter hvad din krop har brug for, så du kan mærke en effekt hurtigst muligt.

Som eksamineret kranio sakral terapeut tager jeg udgangspunkt i, hvordan din krop har det, når du lægger dig på briksen. Jeg får din krop til at slappe af og løsner dine muskler i nakke, skuldre og arme på en blid og nænsom måde, der går i dybden med dine spændinger.

Efter behandlingen vil du føle dig mere afslappet og godt tilpas.

Jeg tilrettelægger altid behandlingen ud fra, hvordan du har det, når du kommer til behandling. Jeg laver ikke standardbehandlinger, men sammensætter behandlingen ud fra, hvordan du har det, når du kommer.

Behandlingen varer op til 30 minutter. Ved den første behandling er der afsat 45 minutter, da jeg afsætter ekstra tid til indledende samtale og journalskrivning.

Kr. 299,00

Varighed: 30 minutter

Tillæg ved 1. behandling på kr. 100,-
pga. indledende samtale og journalføring.

Er du i tvivl om behandlingen, så kontakt mig her.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig.

De bedste hilsner
Kirsten Basballe
Stress og smertebehandler hos Ro & Velvære