Behandling for ondt i nakken fra 18 år

kranio sakral terapi

Vores behandling for ondt i nakken er til dig, der kan mærke, at du ofte spænder op og har ondt i nakke, skuldre eller arme.

Disse spændinger kommer ofte af forkerte arbejdsstillinger og forkert brug af kroppen, og kan føre til smerter og ubehag i kroppen.

 

Nedenunder har vi oplistet mange af de udfordringer, vi afhjælper med vores behandling for ondt i nakken. Har du en eller flere af de ting, der er på listen, anbefaler vi dig at booke tid til vores behandling for ondt i nakken.

Hovedpine

 

Piskesmæld

 

Kæbespændinger

 

Ondt i nakken

 

Frossen skulder

 

Sovende fornemmelse i arme

 

Svimmelhed

 

Diskusprolaps i nakken

 

Tennis- og golfalbue

Kan du nikke genkendende til en eller flere af de ovenstående symptomer, vil vi anbefale dig at booke tid til vores kranio sakral terapi behandling for ondt i nakken.

 

Vores behandling er meget blid, og der vil ikke være kraftige tryk, knæk og pludselige bevægelser. 

 

 

Sådan foregår en behandling

 

Er det første gang, du er hos os eller mere end 2 år siden, starter vi med en kort samtale, hvor vi snakker om, hvad du gerne vil have hjælp til.

Her skriver vi med dit samtykke dine kontaktoplysninger ned (navn, adresse, telefonnummer og mail), samt årsagen til du gerne vil have behandling.

Når vi har snakket om, hvad du gerne vil have hjælp til, har du mulighed for at få svar på de spørgsmål, du evt. måtte have til behandlingen.

 

Behandlingen foregår ved, at du ligger fuldt påklædt på briksen, evt. under et tæppe, hvis du har behov for det og lytter til afslappende musik.

Selve behandlingen består af små blide tryk på de steder, hvor spændingerne sidder. Du vil føle det som blid bindevævsmassage.

 

Behandlingen varer op til 30 min, og efterfølgende vil du føle dig afslappet, da behandlingen får ro på dit nervesystem, så du kan slappe af igen.

 

Er du det mindste i tvivl, om behandlingen er noget for dig, er du altid velkommen til at ringe til Kirsten på tlf: 23 91 61 50 eller maile til os. Vi besvarer opkald og mails i åbningstiden. Vores åbningstider finder du nederst på hjemmesiden.

 

Har du spørgsmål omkring alt det praktiske, som f.eks. parkering, venteværelse, betaling m.m., kan du finde svaret nederst på siden under "ofte stillede spørgsmål."

Pris:

Første behandling for ondt i nakken fra 18 år

 

Varighed: op til 45 min.

Kr. 399,-

Behandling for ondt i nakken fra 18 år

Varighed: op til 30 min.

Kr. 299,-

behandlere:

 

 

 

Helle Basballe

E-mail: hb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 93 10 61 50

 

 

 

Kirsten Basballe

E-mail: kb@ro-og-velvaere.dk

Tlf: 23 91 61 50