Ondt i maven

Oplever du din baby har mavekneb?
Små babyer kan få mavekneb og reagerer ofte med gråd. De kan være svære at trøste og virker til at have ubehag og hård mave.

De lidt større børn fortæller, de har ondt i maven.
De har svært ved at komme af med afføringen, og mange af disse børn får afføringsmiddel og har som oftest været igennem forskellige udredninger på sygehuset.

Jeg kan hjælpe jer.

Hvis du oplever dit barn (uanset alder) har ondt i maven, vil jeg anbefale, du bestiller en ondt i maven behandling hos mig. Så løser vi sammen problemet.

Når vores børn (uanset alder) har ondt i maven, giver det store frustrationer hos os forældre. Vi føler ofte, vi ikke helt slår til og har svært ved at trøste vores barn.

Flere og flere børn i alle aldre bruger i perioder afføringsmiddel til at hjælpe maven på vej. Men hvis der sidder spændinger i kroppen, vil der blive ved med at være behov for afføringsmiddel, til spændingen er løsnet.

 

Oplever du dit barn:
  • græder meget
  • har mavekneb
  • problemer med at komme af med afføringen
  • har brugt eller bruger afføringsmiddel
  • svært ved at sove for ondt i maven

 

Jeg kan hjælpe jer.

 

Mine behandlinger med Kranio sakral terapi til baby og barn er en rigtig effektiv og blid behandling, hvor der bliver taget hensyn til dig og dit barns behov.

Behandlingen varer op til 30 minutter. Ved den første behandling er der afsat 45 minutter, da vi afsætter ekstra tid til indledende samtale og journalskrivning.

Inden du kommer til behandling hos os, er det vigtigt, at du har læst vores retningslinjer, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.

Kr. 299,00

Varighed: 30 minutter

Tillæg ved 1. behandling på kr. 100,-
pga. indledende samtale og journalføring.