Motorisk uro

Oplever du dit barn virker urolig?
Den såkaldte motorisk uro gør, at dit barn har svært ved at være i ro længere tid af gangen.

Helt små børn viser det ofte ved, at de ligger urolige, når de f.eks. bliver lagt til at sove, eller hvis de skal skiftes.
De lidt større børn har svært ved at holde roen, hvis de f.eks. skal lære nyt i skolen, eller spise madpakke i institution.

Jeg kan hjælpe jer.

Hvis du oplever dit barn er motorisk urolig og bruger arme og ben meget og har svært ved at side stille vil jeg anbefale du bestiller en behandling af dit barn hos mig.

Det er voldsomt frustrerende, når vi som forældre oplever, vores børn er motorisk urolige. Ofte ved vi ikke, hvad vi som forældre skal stille op.

Mange forældre oplever at skulle igennem forskellige forløb i institutionen med f.eks. fysioterapeut, ergoterapeut eller andet.

 

Når vores børn er motorisk urolige kan det ses som:
  • helt små babyer er meget urolige
  • vil ikke ligge selv
  • har arme og ben, der bevæger sig hele tiden
  • ældre børn har et udpræget behov for at hoppe
  • har svært ved at sidde stille og koncentrere sig

 

Jeg kan hjælpe jer.

 

Jeg har stor erfaring i at behandle børn med motorisk uro.

 

Mine behandlinger med Kranio sakral terapi til baby og barn er en rigtig effektiv og blid behandling til dit barn, hvor der bliver taget hensyn til dig og dit barns behov.

Behandlingen varer op til 30 minutter. Ved den første behandling er der afsat 45 minutter, da vi afsætter ekstra tid til indledende samtale og journalskrivning.

Inden du kommer til behandling hos os, er det vigtigt, at du har læst vores retningslinjer, så du ved, hvordan du skal forholde dig.

Er du i tvivl, er du altid velkommen til at kontakte os, så hjælper vi dig videre.

Kr. 299,00

Varighed: 30 minutter

Tillæg ved 1. behandling på kr. 100,-
pga. indledende samtale og journalføring.